0
Atletika

Ivana Vuleta Gold medal Zlatna Medalja skok u dalj World Athletics Championships Belgrade 2022 Beograd, 20.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

IVANA VULETA NAJBOLJA NA MITINGU DIJAMANTSKE LIGE: Srpska atletičarka nastavlja sa sjajnim rezultatima nakon zlata na SP!

Objavljeno: 02.09.23 u 15:35

Novi odličan nastup.

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Vuleta, nastavlja svoj niz pobeda nakon osvajanja svetskog prvenstva. Današnji miting Dijamantske Lige u kineskom gradu Šiamen nije bio izuzetak, jer je Ivana trijumfovala sa skokom od 6.88 metara.

Ovo je Ivani Vuleti donelo osamnaestu pobedu na mitinzima Dijamantske Lige. Podsećamo, finale Dijamantske Lige će se održati u Judžinu 16. septembra, a Ivana je sada u odličnoj formi.

– Zadovoljni smo pobedom kao i rezultatom s obzirom da je Ivana danas skakala iz skraćenog zaleta kako bi sačuvala snagu i svežinu za finale – istakao je trener Obradović.

Srpska atletičarka već ima četiri osvojena Dijamanta, što je definitivno najprestižniji trofej u svetu atletike kada su u pitanju mitinzi.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter