1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

‘CRVENO-BELI’ DOMINATNI: Golom Dragovića Zvezda vodi na poluvremenu protiv Pazaraca! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.23 u 20:48

‘Crveno-beli’ mogli do ubedljivije prednosti.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekali su ekipu Novog Pazara u okviru šestog kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a duel je počeo u 20 časova. Izabranici Baraka Bahara vode 1:0 na poluvremenu golom Dragovića u 8. minutu susreta.

Prvo poluvreme: 

Crveno-beli’ su krenuli odma silovito i zamalo da iskoriste uspavanu odbranu Novog Pazara. Mirković je pustio pas do Andrića, ali je tu loptu presekao Kangva, ali se čuvar mreže gostiju odlično snašao i sprečio domaćina da dođe do prednosti. Ponovo su izabranici Baraka Bahara pokušali u 6. minutu kada je nakon kornera pokušao Olajinka glavom, ali pred gola.

Dovodi kapiten u vođstvo tim iz Ljutice Bogdana u 8. minutu nakon centaršuta Krasoa, Dragović je iskoristio gužvu u kaznenom prostoru i nakon odbijene lopte pogodio. Nakon toga, nastavili fudbaleri Crvene zvezde da vrše pritisak na odbranu Novog Pazara i bili dominatni.

FOTO: Starsport

Pokušavali su igrači Novog Pazara da pronađu put do Glazera, ali su defanzivci Zvezde bili na visini zadatka i nisu dozvolili protivniku da ozbiljnije zapreti. Mogao je Dragović do drugog gola u 25. minutu, kada je lopta došla od Krasoa do kapitena, ali se isprečio Mirković i sačuvao svoj gol.

FOTO: Starsport

Ofanziva Zvezde se nastvila minut kasnije, kada je Lučić istrčao kontru po levoj strani, ušao u kazneni prostor i šutirao, ali je stativa spasila Novi Pazar. Tim iz Ljutice Bogdana imao je terensku inicijativu tokom čitavog poluvremena i naterali su goste da se povuku.

Novu pretnju fudbaleri Crvene zvezde uputili su u 37. minutu centaršut Mitrovića sa leve strane, a u kaznenom prostoru je Bukari glavom pokušao da savlada Mitrovića, koji je sačuvao gol bez većih problema. Nakon konfuzije u odbrani Novog Pazara u finišu poluvremena, loptu uzima Kraso, napravio sebi prostor, ali je šutirao pored gola.

1
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter