0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

SPREMA SE BOMBA NA NOU KAMPU: Barselona naciljala nekada najtalentovanijeg igrača sveta!

Objavljeno: 01.09.23 u 21:20

On bi mogao da bude bitan šraf

Portugalski fudbaler Žoao Feliks stigao je u Barselonu s namerom da formalizuje svoj transfer u ovaj ugledni španski klub. Nakon protekle sezone provedene na pozajmici u Čelsiju, Feliks se vratio u Atletiko Madrid, ali je ubrzo odlučio da promeni sredinu.

Transfer u Barselonu predstavlja novi početak za talentovanog igrača, koji je proveo poslednjih nekoliko godina tražeći idealno mesto za svoj razvoj. Žoao Feliks veruje da će Barselona biti prava sredina u kojoj će potvrditi svoj status vrhunskog igrača.

Ova želja portugalskog reprezentativca se sada ostvaruje, a transfer bi trebalo da bude finalizovan pre isteka prelaznog roka, koji ističe u ponoć.

Španski mediji su ukazali na potrebu za finansijskim fer-plejom kako bi se transfer realizovao, ali iz Barselone su uverili Feliksa da neće biti prepreka na tom planu.

Žoao Feliks je bio član Atletiko Madrida od 2019. godine, ali nije ostvario očekivane rezultate pod vođstvom trenera Dijega Simeonea. Odlazak u Barselonu pruža mu priliku za novi početak i dokazivanje svojih fudbalskih sposobnosti u novom okruženju.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter