1
Fudbal

FOTO: FK Čukarički

REAKCIJA SA BANOVOG BRDA NAKON ŽREBA: Matijaševič: ‘Borićemo se, igraćemo fudbal!’. Matić: ‘Interesantna grupa!’

Objavljeno: 01.09.23 u 17:25

‘Videli smo protiv Olimpijakosa gde smo, rešili smo da se pojačamo.’

Sportski direktor tima sa Banovog brda, Vladimir Matijašević izneo je svoje utiske nakon žreba za grupnu fazu Lige Konferencija.

Borićemo se, igraćemo fudbal. Videli smo protiv Olimpijakosa gde smo, rešili smo da se pojačamo. Doveli smo Ognjena Vranješa, čekamo Vukašina Jovanovića da se oporavi, dovešćemo i špica. Verujem da ćemo na taj način moći da pariramo, iako je grupa izuzetno jaka – istakao je.

Dodao je da Ferencvaroš dominira mađarskim fudbalom dugi niz godina, ali da su bilu u krizi koju su brzo prebrodili.

-Ferencvaroš je prvak Mađarske dugi niz godina, bili su u maloj krizi, ali su brzo to prebrodili. Fiorentina je igrala finale Lige konferencije, Genk je u dva meča nadigrao ekipu Olimpijakosa – naveo je Matijašević.

Svoje mišljenje izneo je i trener Čukaričkog, Igor Matić.

-Ako pogledamo sve ekipe koje će učestvovati u grupnoj fazi Lige konferencije, jasno je da su timovi izuzetno kvalitetni. Fiorentina je finalista Lige konferencije, Ferencvaroš osvaja titule u Mađarskoj, Genk je odigrao sjajno protiv Olimpijakosa. Očekuje nas interesantna grupa, pokušaćemo da izvučemo pouke iz prethodna dva meča protiv grčkog tima – kazao je.

Poručuje da ih očekuju igrači sličnog kvaliteta.

-Očekuju nas sada igrači sličnog kvaliteta, ali treba da verujemo i da možemo da uzmemo neki bod. Smatram da je ova grupa na nivou Lige Evrope. Moramo da budemo hrabri, da budemo ekipa sa stavom, da verujemo u sebe. Svaku ćemo utakmicu pripremiti na najbolji mogući način. Iskreno, jedva čekam te mečeve, biće ovo veliki izazovi za nas i na to tako treba gledati – zaključio je Matić.

Podsetimo, danas se održao žreb za Ligu Konferencija, Čukarički je u grupi sa Ferencvarošem, Genkom Fiorentiom i čini se da ‘brđani’ nisu imali baš sreće.

 

0
1
1 Komentara
  1. A Čunga-lungarički je inače poznat po tome da “igra fudbal”..Nije kao da su ziheraška ekipica sa nula kvaliteta i još manje lepote u igri.Fadbalski vampiri koji se baškare na teško stečenim bodovima Zvezde i Partizana..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter