1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

JOVIĆ VIŠE NIJE FUDBALER PARTIZANA: Talentovani ofanzivac napustio Humsku, a o finansiskoj kompenzaciji će se tek razgovarati!

Objavljeno: 01.09.23 u 11:20

Kraj i ove sage.

Nemanja Jović više nije fudbaler Partizana, pa će tako bez ikakvog obeštećenja napustiti Humsku, prenosi MozzartSport, a pominje se da je i zahtevao 900.000 evra na ime zaostalih isplata.

Prema saznanjima istog izvora, taj deo još nije rešen. Tačnije, o potraživanjima će se odlučivati kasnije, kada se utvrde sve okolnosti i prikupi dokumentacija vezana za rastanak kluba i fudbalera.

Prethodnih nekoliko godina, Jović je bio neizostavan član postave crno-belih, pre svega zbog statusa bonusa, a za to vreme na 95 utakmica dao 11 i  asistirao deset golova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
2
1 Komentara
  1. Jovic, Dijabate, Asano i da ne nabrajam vise jer im se kraj ne nazire, su susta realnost upravnog odbora FK Partizan. Vucelic je predvodio sve njih u planskom unistavanju kluba i na kraju pobegao misleci da se sigurno spasi svih posledica a koje bi trebalo biti brutalne ako se pravda bude sprovodila, ako ne danas onda sigurno sutra, kad tad taj covek i njegovi podcinjeni trebaju odgovarati za milionske gubitke i financiske prevare.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter