1
Evrokupovi

FOTO: Starsport

NEMOJ DA DOLAZIŠ NA UTAKMICU AKO ĆEŠ DA VREĐAŠ NEKOGA: Duljaj zamerio pojedincima nakon poroaza!

Objavljeno: 31.08.23 u 22:59

Šef struke rekao sledeće.

Partizan je i pred svojim navijačima poražen od tima Noršjelanda, ovaj put minimalnim rezultatom, ali ipak konačan skor 0:6 je i više nego dovoljan da pošalje Dance u grupnu fazu Lige konferencija. Nakon meča, šef struke domaćih, Igor Duljaj, izneo je svoje utiske.

– Znate kako, veoma je teško posle 5:0 odigrati ovakvu jednu utakmicu, ovo je izuzetan tim protiv koga smo igrali, oni imaju sistem, agresvini su, mlada ekipa i brza koja zna šta želi.

– Mnogo toga utiče na mene, nisam mogao više da slušam kako neko vređa nekog igrača. Nemoj da mi vređaj familiju, burek mog oca, to je mnogo ružno, dođi i podrži igrače.

– Pobedio je mnogo bolji tim, koji ima kvalitetnije igrači, nama sledi mnogo bitna utakmica, idemo dalje – poručio je Duljaj posle meča.

Prilično kratko je obrazložio šef struke domaćih.

2
4
1 Komentara
  1. Duljaju dali si ti normalan tim ti primi 6 golova i zelis da ti aplaudiraju kao i tim neznalicama svasta. Aplaudira se posle pozrtvovanosti pa i ako izgubis ali casno ti si isto glumac samo da bi ostao da radis kao trener a lova ide nije vazno imali uspeha ulizujes se igracima umesto da viknes i kritikujes i da radis bato

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter