0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

DULJAJ: ‘Nije problem izgubiti sa 0:5, već način, sve što je bilo loše moramo da okrenemo u našu korist!’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.23 u 13:55

‘Igramo na našem stadionu, ako možemo da ispravimo ono što smo napravili tamo.’

Trener Partizana, Igor Duljaj je pred održao konferenciju za štampu pred revanš sustret plej-ofa za Ligu Konferecnija protiv  Nordsjelanda. On je istakao da su se osramotili i da će sada da poprave utisak.

-Igramo na našem stadionu, ako možemo da ispravimo ono što smo napravili tamo, a napravili smo ništa, osramotili smo se. Nije problem izgubiti sa 0:5, već način na koji smo izgubili. Daleko od toga da treba tražiti opravdanja, dva penala, autogol, praktično oni su bili ti koji su dominirali na terenu čitavih 90 minuta. Sve ono što je tamo bilo loše moramo da okrenemo u našu korist – naveo je on.

Dodao je da će ići na pobedu.

-Igramo na našem stadionu pred našom publikom, tako da kalkulacija nema, idemo na pobedu. Sada obećavati nešto, neke velike izjave, daleko od toga – jasan je.

Veruje u svoje igrače.

-Ono što je interesantno je da smo posle tih loših izdanja (u Evropi) uspeli da se vratimo, bez obzira da li je to domaće prvenstvo ili ova utakmica protiv Sabaha. Ja i dalje verujem u igrače, stojim iza njih i uvek ću stajati iza njih – rekao je Igor.

Uveren je u veliku podršku sa tribina.

-Veurjem da će ih biti 15.000 ili 17.000 (posle kazne Uefe) i verujem da ćemo imati podršku. Znam da svi koji budu bili na stadionu pomažu meni i pomažu mladim igračima i svakom igraču koji se nalazi u ekipi – govorio je strateg ‘crno-belih’.

Pre nekoliko dana pojavila se vest da bi Duljaja mogao da zameni Milošević ili Ilić na mesto trenera, a on je i to prokomentarisao.

-Važno je da to ne utiče na tim. Pitali su me, treneru šta se to piše po novinama, a ja sam im rekao, momci igrate za sebe, za svoju porodicu i za Partizan. Najbolji odgovor je bio pobeda protiv Javora 3:1 – poručio je.

Na kraju je poželeio sreću Zvezdi, TSC-u Čukaričkom sreću u Evropi.

Želim Zvezdi, TSC-u i Čukaričkom da osvoje što više bodova (u Evropi), jer je to izuzetno važno za naš fudbal, jer je to interes našeg fudbala – zaključio je Duljaj.

Pored šefa stručng štaba Partizana, o ovom susretu pričao je i mladi Nemanja Trifunović.

-Što se tiče sutrašnje utakmice, ja verujem ako su tu navijači da uz pomoć njih možemo sve da nadoknadimo – kazao je on.

Podsetimo, tim iz Humske je ubedljivo poražen u prvom susretu u Danskoj od ekipe Nordsjelanda sa čak 5:0, a uzvratni duel je sutra od 21 čas.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter