4
Domaći fudbal

Delije (FOTO: Starsport)

ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE POVODOM ROĐENDANA MARAKANE: Besplatan ulaz protiv Novog Pazara za sve pristalice crveno-belih!

Objavljeno: 28.08.23 u 12:29

Lep gest crveno-belih.

FK Crvena zvezda obavestila je navijače da će na utakmici šestog kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara na stadionu “Rajko Mitić”, 2. septembra od 20 časova, kapije Marakane biti otvorene za sve.

– Sada već davne 1963. godine je svečano otvoren najveći srpski stadion, koji je usled neodoljivog šarma, izgleda i pre svega masovno ispunjenih tribina od strane navijača našeg kluba nazvan Marakana. Slavni i širom sveta poznati stadion, na čijem terenu su najveći padali, a najbolji stvarani, je kroz istoriju svedočio brojnim i istorijskim pobedama naše Crvene zvezde, a nema dileme da nas na istom mestu tek očekuju veliki podvizi.

– Povodom proslave 60. rođendana stadiona “Rajko Mitić”, koji će zvanično biti obeležen u subotu, 2. septembra, od 20 časova kada ćemo dočekati Novi Pazar u domaćem šampionatu, kapije Marakane će biti širom otvorene za sve zaljubljenike u crveno-bele boje.

– Očekujemo fenomenalnu atmosferu, kao i bezbroj puta do sada, te da će navijači napraviti spektakularan ambijent u kome ćemo zajedno uživati pored atraktivnog fudbala Zvezdinih prvotimaca. U skladu sa koreografijom zvezdaši su već organizovali akciju i poručili da je dolazak u dresu Crvene zvezde na rođendansku proslavu obavezan – napisali su iz kluba.

4
3
4 Komentara
  1. Cerga stalno izmislja neka prizemna slavlja, ovo pa ono, pa ono pa ovo, uvek neki glupi datumi!
    Da li obelezavaju , pitam se , datume kad su su im komsije spakovale 6:0 i 7:1 ??!!! Ahaha.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nov Pazar je bolji tim od Vozdovca pa se nadam da probuse Cerginu mrezu barem za remi! Pazar nema cega da se plasi, samo treba izaci hrabro i igrati od bunkera do visokog presinga,pa na kontre!
    Srecno Pazarci!

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li je obavezan ? Zašto ne dele dresove onima koji nemaju para da kupe, i onako te dresove kao i sve ostalo narod placa

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter