0
Lifestyle

Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MISIJA EURO 2024: Srbija traži put u Nemačku preko Mađarske

Objavljeno: 28.08.23 u 12:15

Stadion u kući.

Kvalifikacije za EURO 2024 nastavljaju se početkom septembra, a Srbija ima još pet šansi da potvrdi svoje mesto među timovima koji će putovati na završnicu u Nemačku.

Reprezentacija Srbije nastavlja pohod na EURO 2024, koji će se odigrati sledeće godine u Nemačkoj, kroz 5. kolo kvalifikacija protiv nacionalne selekcije Mađarske.

Po završetku ove utakmice preostaju nam još četiri meča, nakon kojih ćemo znati na čemu smo – da li ćemo bodriti Orlove na EURO 2024 ili ne. Prema situaciji iz naše grupe G, u kojoj su još Crna Gora, Bugarska, Litvanija i pomenuta Mađarska, šanse su nam vrlo dobre. Srbija je trenutno izjednačena po broju bodova sa Mađarskom, po sedam za oba tima, ali i po broju odigranih mečeva (imamo tri, a Bugarska selekcija je skupila do sada samo dva boda iz četiri odigrana susreta).

Svi navijači koji ne uspeju da dođu do karata ili da otputuju u neki od gradova širom Starog kontinenta na kvalifikacione utakmice našeg tima – moći će da uživaju u direktnom prenosu mečeva uz posebne sportske režime na svom novom Hisense televizoru.

FOTO: Hisense

Kao jedan od partnera kvalifikacija za EURO 2024, kompanija Hisense nastavlja svoju „utakmicu“ pokroviteljstava sportskih takmičenja širom sveta. Tako će se Hisense još jednom pobrinuti da svi gledaoci u Srbiji, ali i širom Evrope i sveta osete atmosferu sa evropskih stadiona kao da su tamo, iako će mečeve gledati kod kuće.

I zvuk i slika

Kompanija Hisense u Srbiji već sad nudi pet odabranih modela QLED i ULED Hisense televizora, dijagonale 50 i 55 inča (od 126 do 140 centimetara), koji će na najbolji način dočarati atmosferu sa terena.

Osim kvalitetnog QLED ili ULED panela 4K rezolucije, zasnovanih na Quantum Dot tehnologiji, ovi televizori nude i tri vrlo važne opcije za uživanje u sportskim sadržajima i direktnim prenosima utakmica: Sportski režim sa Smooth Motion funkcijom (ili 120 Hz Ultra režimom za sport), ALLM tehnologiju i AI optimizaciju slike.

Ali, da ne zaboravimo ni zvuk! Jasno je da slika govori više od 1.000 reči, ali slika bez zvuka tokom sportskog prenosa ne znači baš ništa! Zato je kvalitet zvuka izuzetno važan na izabranim modelima Hisense televizora. Među podržanim tehnologijama su Dolby Atmos, Surround, kao i DTS Virtual-X. One, između ostalog, podržavaju više zvučnika koji rade istovremeno, od kojih svaki ima pojedinačni zvuk i zadužen je za unapred definisan zvučni kanal. Tako se zuk prenosi do svakog ugla sobe kako bi se napravilo 3D okruženje, a atmosfera prenela na najverniji način – kristalno jasno i bez distorzije i šuštanja i na najjačim nivoima.

Nove TV opcije koje ćete zavoleti

Hisense televizori napravljeni su za sportske sadržaje. Neki modeli podržavaju sliku sa osvežavanjem sadržaja do 120 herca (prikazuju do 120 sličica/frejmova u sekundi), što omogućava jasnu akciju do najsitnijih detalja, dok drugi donose Sportski režim sa Smooth Motion funkcijom, koji automatski prepoznaje sportski prenos i aktivira stadionski prikaz. Dodatno, na modelima Hisense U7 i U8, zbog njihovih naprednih panela, moguće je uživati i u novoj MEMC tehnologiji, koja predviđa kretanje i smanjuje seckanje, pa sportska akcija izgleda prirodnije i tečnije.

Automatski režim niskog odziva (ALLM) može samostalno da uključi režim za igranje, kako bi se maksimalno smanjilo kašnjenje ekrana kada se na Hisense TV poveže konzola ili PC, da biste uživali u fluidnom igranju svih sportskih simulacija. ALLM se primenjuje i tokom Sportskog režima, kada se prenose utakmice i drugi sportski sadržaji.

FOTO: Hisense

Za još kvalitetnije gejming uživanje potražite model sa podrškom za HDMI 2.1 (eARC), Surrond zvukom i Dolby Atmos podrškom, kao i IMAX Enchanced funkcijom uz koju ćete uživati u serijama i filmovima onako kako je to reditelj i zamislio.

Dodatno, AI optimizacija slike je još jedna inovacija Hisense televizora, koja omogućava da se slika na ekranu automatski prepozna – film, sport, crtane serije, aplikacije… – i prilagodi sve parametre slike najboljem prikazu. Sve ovo je moguće posebnom Hi-Engine procesoru koji Hisense koristi na svojim televizorima, a svih pet modela su dostupni sa VIDAA Smart platformom, koja od televizora prave multimedijalni i gejmerski centar.

U pravom trenutku – niže cene

Hisense televizori, modeli 50A7GQ, 55A7GQ, 55U7HQ, 55U8GQ i 55U8HQ, čije cene kreću od 51.990 RSD, dostupni su odmah u Hisense / Gorenje Studijima širom Srbije, kod prodajnih Hisense partnera ili u onlajn Hisense Srbija prodavnici.

Pogledajte ih i isprobajte uživo i raspitajte se o tome kako mogu da promene vaš doživljaj gledanja fudbala, sporta i bilo kog drugog sadržaja – bez obzira na to da li samo gledate ili i učestvujete u gejming akciji. Svi modeli dostupni su odmah, bez čekanja.

Vidimo se u Nemačkoj!

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter