9
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZEMLJOTRES NA STADIONU PARTIZANA: Poznata zamena za Igora Duljaja!

Objavljeno: 26.08.23 u 22:50

Gori u Humskoj.

Savo Milošević biće novi trener Partizana, na tom mestu zameniće Igora Duljaja, a pomenutu informaciju prenosi „Sportski žurnal„.

Nekadašnji najbolji strelac u istoriji naše zemlje je već u jednom navratu, od 2018-2020 godine predovdio crno-bele, ali je nakon poraza u Novom Sadu podneo ostavku.

Bilo kako bilo, Partizanu je neophodna šok terapija, a sada imaju priliku da se potpuno vrate u trku za titulu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

36
33
9 Komentara
    • Bravo.On bi vec na 2:0 za Norvezane izveo sve napadace i igrao nesto samo njemu poznato.
      Mnogo cemo da se usrecimo sa njim.Sve sami podanici poslusni.UPRAVA NAPOLJE

      2
      3
      Odgovori
  1. Partizan mogu da vode samo 3 Srpska trenera: Marko Nikolic,Sale Stanojevic i Vlada Ivic. Posto svi imaju klubove(zanimljivo) mi ćemo za početak da smenimo upravu.
    UPRAVA NAPOLJE !

    13
    2
    Odgovori
  2. Savo jeste veliko ime, ali je kao trener takodje nulerica. Da nije bilo Djuricica uz njega nista uradio u Partizanu prvi put ne bi. Samo ozbljno ,veliko trenersko ime, poput Marka Nikolica ,moze okrenuti stvari u pravom smeru.
    Citam ,ona gnjida od coveka Iliev, sada kao nista ne pratii pojma nema o tome sta se u klubu dogadja…! Pa, znas sta, majstore, da nikad dosao nisi na stadion kad glumis gluvog tetreba, od*ebi zauvek. Takvi su najvise zla klubu donijeli. Kad imaju u zobnici tu su, glodju dok ima a onda „pojma nemam“!
    Mi imamo dobar tim, nisu momci zaboravili igrati fudbal, Duljaj nije trener za velika dela, barem za sada i to treba prekratiti. Vidim, uprava se trudi da nesto uradi, spasava i sebe time, ali ako ne nadju velikog trenera nece uspeti. Sto se KL tice, stvar je zavrsena , treba to zavrsiti na korektan nacin, ev. pobediti i krenuti se sampionatu.

    7
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter