1
Fudbal

FOTO: FK Partizan

MARKOVIĆ PRED NORDSJELAND: ‘Ne smemo previše da se zaletimo, imamo dva meča!’

Objavljeno: 23.08.23 u 12:25

‘Sigurno je da nas očekuje jedna zahtevna utakmica.’

Kapiten ‘crno-belih’, Svetozar Marković izneo je svoja očekivanja pred teško gostovanje koje ih očekuje u Danskoj, protiv ekipe  Nordsjelanda. On je rekao da neće biti lako, da moraju ostanu skoncentrisani i fokusirani, jer žele plasman u grupnu fazu LK.

-Sigurno je da nas očekuje jedna zahtevna utakmica. Mislim da su i oni dosta napredovali u odnosu na naše ranije mečeve, koje smo igrali pret pet godina. Sigurno je da neće da bude lako, moramo da ostanemo koncentrisani fokusirani, pošto želimo da obezbedimo grupnu fazu LK. – naveo je on.

Dotakao se i prošlog susreta sa danskim klubom i istakao da sigurno neće biti ista utakmica.

-Mnogo je vremena prošlo od tih utakmica, sigurno je da neće biti slična utakmica. Znamo da su dobra ekipa, pošto imaju mlade i talentovane igrače. Sigurno je da neće da bude lako. Partizan od prvog minuta mora da igra pametno i da igra na rezultat: Utakmice u plej-ofu se igraju glavom i ne smemo previše da se zaletimo, pošto imamo dva meča. – poručio je Marković.

Podsetimo, Partizan će odmeriti snage sa Nordslelandom u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige Konferecnija sutra od 18:30, a revanš je na programu 31. od 21:00 na stadionu u Humskoj. Takođe, ‘crno-beli’ su već igrali protiv Danaca u sezoni 2018/2019 kada je tim predvodio Bata Mirković i tada je u gostima ‘parni valjak’ slavio  1:2, golovima Gomeša Zakarića.

Potom je srpski predstavnik u revanšu pobedio rezultatom 3:2, a stelci su bili Miletić, Janković i Marković.

0
0
1 Komentara
  1. Sveta Markovic nema kvalitet za Partizan, a kamoli da bude kapiten… On je pojava za zurke i kafice.. Mladog Ilica koji je veceras bio slab treba preseliti u vezni red da pece zanat, dobija batine i stice iskustvo… Za stopera i levog beka vec je kasno, obzirom da smo ispali iz Evrope, a ovde kod nas boricemo se valjda za 4 mesto…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter