1
Domaći fudbal

Stefan Lekovic i Irakli Azarov Kolubara - Crvena Zvezda, Superliga Srbije 30.10.2022. Lazarevac Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SADA JE ZVANIČNO: Crvena zvezda se oprostila od defanzivca koji će joj doneti milione! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.23 u 12:33

Najave su se obistinile

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, Irakli Azarov, postao je zvanično novi igrač ukrajinskog giganta, Šahtjora iz Donjecka. Potvrda ovog transfera stigla je danas i označila novu fazu u karijeri talentovanog reprezentativca Gruzije.

Irakli Azarov će sada obući opremu Šahtjora i pridružiti se njihovim redovima. U zamenu za Azarova, Crvena zvezda će na Marakanu dobiti obeštećenje od čak tri miliona evra. Ova suma potvrđuje vrednost i potencijal mladog fudbalera koji je zadobio pažnju internacionalnih klubova.

Ono što čini ovaj transfer još značajnijim za Crvenu zvezdu jeste činjenica da će celokupan iznos obeštećenja ostati klubu. Tim sa Marakane je uspeo da postigne dogovor sa bivšim klubom Azarova kako bi se ukinuli procenti od budućih transfera, omogućavajući klubu da zadrži celokupan iznos od tri miliona evra.

Ovaj transfer predstavlja još jedan korak napred za mladog fudbalera i potvrđuje reputaciju Crvene zvezde kao kluba koji prepoznaje i razvija talentovane igrače. Sve oči su uprte u budućnost i nove izazove koji čekaju Azarova u njegovom novom klubu.

2
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter