0
Domaći fudbal

FOTO: FK Napredak

NAPREDAK KATASTROFALNO STARTOVAO SEZONU: Predsednik podneo neopozivu ostavku!

Objavljeno: 21.08.23 u 13:21

Odlučio je da napusti klub.

Napredak ima veoma loš start sezone, zbog čega su navijači izrazito nezadovoljni. Ceh loših partija odlučio je da plati Miloš Nenezić koji je do skoro obavljao funkciju predsednika tog kluba. On je podneo neopozivu ostavku.

‘Nikome ko voli Napredak nije lako pao jučerašnji poraz, a mogu reći da je meni taj poraz, odnosno sinoćno skandiranje jednog dela publike, palo možda najteže u mojoj karijeri. Da ne budem nedosledan, iako sam više puta do sada davao ostavku, pa je povlačio, danas dajem neopozivu, trenutnu i momentalnu ostavku.’ – rekao je Nenezić i potom dodao:

‘Stoji ona priča ne treba pokleći, da su pobedili da ne kažem ko, ali evo, ovo je slučaj kada ste pobedili u toj neprikladnoj reči koju ste rekli: ’Uprava napolje’. Pronalazim tu sebe. Idem sad napolje, pokupio sam sve stvoje stvari, vraćam ključ, nažalost skidam i značku Napretkovu koju više neću da nosim niti ću da se više pojavljujem na stadionu.’ – stoji između ostalog u izjavi doskorašnjeg predsednik Napretka.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter