0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

RASTANAK IZMEĐU ZVEZDE I POJAČANJA KOJE JE DOSTA OBEĆAVALO?: Evo šta je Bahar poručio!

Objavljeno: 20.08.23 u 12:25

Nije se još uvek snašao.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju da melju sve pred sobom, pa je naredna žrtva Baharove artiljerije bio  Spartak Subotica, a   ‘crveno-beli’ su ostvarili trijumf od 3:0. Dobri su oni i prošli, kako su mogli, setimo se Vojvodine 5:0 i Fiorentine 5:0. Izraelski stručnjak je nakon tog meča pohvalio Vladimira Lučića i rekao da su dobro igrali, ali da još treba da se radi.

Međutim, postavlja se pitanje gde je Edmund Ado, pojačanje o kome su svi sa pozitivom govorili. Od starta šampionata nije bio ni u protokolu, a Barak Bahar nije hteo da iznosi informacije o igračima koji ne igraju.

FOTO: Starsport

-Ne želim da pričam o igračima koji ne igraju, već samo o onima koji su igrali na poslednjoj utakmici ili ulazili sa klupe. Za mene je to važno. – poručio je Bahar.

Reprezentativac Gane važio je za jednog od najperspektivnijih igrača u Evropi, pogotovu u dresu Šerifa i bio nerešiva enigma za najjače klubove na starom kontinetnu. Podsetimo, Ado je u Ljutice Bogdana stigao iz Spartak Subotice za 400.000 evra, igrao je u pripremnom periodu, ali očigledno nije zadovoljio kriterijume.

20
27
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter