0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Fulham Football Club

TRLJAJU RUKE U HUMSKOJ: Evo koliko će Partizan zaraditi od Mitrovićevog transfera u Al Hilal!

Objavljeno: 19.08.23 u 17:20

Dobar posao ‘crno-belih’

Pitanje je trenutka kada će Aleksandar Mitrović potpisati za Al Hilal u transferu vrednom 50 miliona evra. Od ovog transfera imaće koristi i njegov matični klub, Partizan. Naime, ‘crno-beli’ će zaraditi od transfera svog deteta milion evra, ali samo ako ovaj posao bude iznosio više od 50 miliona.

Deo ovog ‘miliončeta’ bi trebao da ide u Teleoptik, pošto je Mitrović bio godinu dana na ‘kaljenju’ tamo, a kako MaxBet Sport  saznajePartizanu će tih milion evra biti isplaćeno u narednih tri godine, pošto je takva dinamika dogovorena između Fulama Al Hilala.

Podsetimo, Mitrović će obaviti lekarske preglede u Partizanu, da bi nakon toga otpustovao u Saudijsku Arabiju kako bi potpisao trogodišnju saradnju, a zarađivaće 25 miliona godišnje. Njemu je prvobitno propao transfer u Al Hilal,  jer je Fulam dobio dve ponude za njega, pa je zbog takve odluke, srpski internacionalac odlučio da ne trenira sa prvim timom.

Međutim, nn je odigrao meč prvog kola Premijer lige protiv Evertona na ‘Gudisnon parku’, ali po svemu sudeći to će mu biti poslednji u dresu tima iz Londona.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter