0
Atletika

Armin Sinancevic bacanje kugle during the Athletics three match between Serbia, Croatia, and Slovenia at Belgrade Athletic Hall on January 25, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SINANČEVIĆ PRESREĆAN PLASMANOM U FINALE SP: ‘Veliki uspeh!’

Objavljeno: 19.08.23 u 14:50

 ‘Videćemo šta će biti večeras, daću sve od sebe.’

Armin Sinančević plaisrao u finale Svetkog prvenstva u u atletici koje održava u Budimpešti. On se takmičio u dipsciplini bacanje kugle, a naveo je da je presrećan zbog ostvarenog rezultata i da će dati sve od sebe.

-Šta da kažem, presrećan sam sa ulaskom u finale. Našao sam se među dvanaest najboljih. Posle 2019. ovo je moje prvo Svetsko prvenstvo i Dohe i opet sam se plasirao u finale. Mislim da je kugla sve jača i jača i da je ovo veliki uspeh. Svakako da se u poslednjih nekoliko godina nalazim u svetskom vrhu. Videćemo šta će biti večeras, daću sve od sebe. – istakao je Sinančević.

Podsetimo, Arminu je bilo dovoljno 20,92 metara da se plasira u finale, dok je Kolašinac ispao u kvalfikacijama, pošto je bacio 20,01 metar. Finale u bacanju kugle održaće se večeras od 20.35 časova. Pored Asmira i Armina, danas nas očekuju kvalifikacije u skoku udalj na čijem zaletištu ćemo takodje imati dve atletičarke Ivanu Vuletu i Milicu Gardašević. 

Takmičenje možete pratiti na kanalu RTS i Eurosport 1.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter