0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Fulham Football Club

DOK MITROVIĆ ZGRĆE ARAPSKE PARE, NJEGOV FULAM SE MUČI: Tim Marka Silve ubedljivo poražen!

Objavljeno: 19.08.23 u 19:20

Ne ide bez Mitra.

Fudbaleri Fulama dočekali su Brentford u drugom kolu engleske Premijer lige i doživeli ubedljiv poraz rezultatom 3:0. Izabranicima Marka Silve sada imaju polovičan učinak, pošto su na startu šampionata savladali Everton minimalnim rezultatom 1:0, dok je ovo gostima prva pobeda pošto su remizirali sa Totenhemom 3:3.

Prvi su pripretili gosti kada je Visa sa pet metara promašio zicer, a šutirao je preko gola, a domaći su uzvratili odmah u narednom napadu. Pereira je izveo korner, ali je Isa Dop šutirao preko gola. Imao je Fulam inicjativu, ali se Brentford odlično držao i u 15. minutu ponovo pokušao, kada je Jensen šutirao sa velike distance, ali je šut završio preko gola.

Ponovo su gosti pretili kada je Visa nakom ubačaja sa strane šutirao glavom samo do golaman. Imao je tim iz Londona posed, ali je Brentford bio konkretniji i preko Vise poveli u 44. minutu 1:0. U drugom delu, gosti su napadali i bili ponovo bolji. Reid je pokušao Fulam da dovede do prednosti, istrčao je kontru, šutirao, ali je pogodio prečku u 53. minutu.

Domaći su ostali sa igračem manje kad aje drugi žuti dobio Tim Ream, a gosti su preko Brajana Embeuma sa bele tačke u 66. minutu doveo do veće prednosti svoj tim. Sa igračem manje, tim Marka Silve nije mogao ništa, pa je Brentford došao do ubedljive pobede od 3:0, a pečat je stavio Embeuma svojim drugim golom u 90 minutu.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter