0
Evropske lige

PODGORICA, MONTENEGRO - MARCH 27: Aleksandar Mitrovic of Serbia in action during the UEFA EURO 2024 qualifying round group B match between Montenegro and Serbia at Podgorica City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SILVA NA RAČUNA NA MITROVIĆA: Da li ovo znači da je Srbin odigrao svoje u Fulamu?

Objavljeno: 18.08.23 u 20:33

Čini se da je kraj došao

Spekulacije i nagađanja oko budućnosti Aleksandra Mitrovića u dresu Fulama ne prestaju, a Al Hilal nije odustao od namere da angažuje srpskog napadača. Mitrovićev izostanak sa terena za naredni meč protiv Brentforda dodatno je podstakao razgovore o potencijalnom prelasku srpskog igrača u redove saudijskog kluba.

Zvanično, Mitrovićev izostanak opravdava povreda skočnog zgloba koju je zadobio tokom otvaranja sezone protiv Evertona. Iako je odigrao ceo meč i odbio izmenu, povreda se ispostavila ozbiljnijom nego što se prvobitno mislilo. Trener Fulama, Marko Silva, potvrdio je da Mitrović neće biti u timu za nadolazeći meč.

Mitrović neće igrati zbog povrede skočnog zgloba koja ga muči od meča sa Evertonom. Treniraće individualno dok se oporavlja od povrede – izjavio je Silva.

Iako se šuškalo da je Al Hilal poslao ponudu od 53.500.000 evra za Mitrovića, trener Silva nije bio u mogućnosti da potvrdi ili opovrgne ovu informaciju.

Što se tiče Mitrovićevog povratka na teren, Silva je pružio ohrabrujuće vesti: – Povreda nije ozbiljna. Neće biti odsutan više nedelja. Adama Traore je moguća zamena za Mitrovića u narednom meču, a povratak Žoaa Paljinje nakon povrede ramena dodatno će ojačati tim.

Silva je naglasio da su pojačanja neophodna za Fulam kako bi se popunila prazna mesta na nekim pozicijama.

Moramo se pojačati. Naša realnost je takva. Imamo manjak igrača na određenim mestima, poput bekova. Pregledavamo tržište i tražimo rešenja – istakao je trener Fulama.

Dok se spekulacije o Mitrovićevom budućem putu nastavljaju, očekuje se da će naredni dani doneti više jasnih naznaka o njegovom eventualnom prelasku u Al Hilal ili ostanak u Fulamu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter