3
Evrokupovi

FOTO: Starsport

DULJAJ NAKON PREOKRETA O KOM ĆE SE PRIČATI GODINAMA: Bio sam ubeđen u prolaz, prvi meč nije mogao da nam se ponovi!

Objavljeno: 18.08.23 u 09:11

Imao je šta i da kaže.

Partizan je napravio veliki podvig, i kao već otpisan uspeo da se plasira u plej-of rundu kvalifikacija za LK, jer je nakon zaostatka od dva gola uspeo da odvede meč do penala i tamo slavi.

Šef struke crno-belih, Igor Duljaj rekao je sledeće.

„Bio sam siguran u prolaz, posebno jer sam znao da prva utakmica ne može da nam se ponovi. Znao sam šta moj tim može. Slušali smo brojne kritike posle prvog meča, bilo je i ružnih komentara, ali – s pravom! Svaku dobronamernu kritiku prihvatam. Prvu utakmicu nismo ni analizirali, jer nije bilo smisla“, ispričao je Duljaj pred novinarima posle meča.

Sve zasluge za prolaz dalje podelio je igračima i navijačima.

„Zasluge nose momci koji su danas igrali, oni su poneli najveći teret i publika koje je bilo u velikom broju. Da ne hvalim sad upravu što je spustila cene karata. Sve komplet – velika pobeda. Bez obzira na ime protivnika“. 

Kod penala sam rekao igračima da se sami dogovore, po osećaju. Oni su ti koji su na terenu. Niko ne zna kako se oseća neko kome je puls 200 kad treba da šutira penal. Oni su to odradili kako treba. To je kolektiv. Sami su se prijavili ko će prvi, drugi, peti… Sve ovo ne bismo učinili bez ogromne podrške navijača“.

Moram radost da podelim sa mnogim ljudima, stručnim štabom, čelnicima kluba koji su verovali. Imali smo dosta razgovora što se tiče pojačanja, tu smo se dosta natezali, ispunili su na kraju ono što sam tražio u donekle brzom roku. Fali nam još nekoliko igrača zbog zamena“, priznao je Duljaj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0
3 Komentara
  1. Ahahahahaha,majko Božija..
    Raspali Partizai na jedvite jade izbacio tim koji je 4 puta jeftiniji od njega a rasprdeli se kao da su izbacili Majčester..
    Pa to je ekipica osnovana pre 4 godine,i to je jedva izbacili na penale..
    Mada realno od koga su sve gubili groboši ovo i jeste ogroman uspeh.
    Posebno gledajući prošlu sezonu i fantastičan uspeh kada su nadljudskim naporima uspeli da preotmu četvrto mesto Vojvodini..
    Šou s’ vama ustašijo..

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo je biti strastven navijac ali isto tako treba biti malo i realan jer ovo je najnekvalitetnija ekipa Patizana od njegovog postojanja. Igor se jos hvali i zahvaljuje upravi kluba koja mu je izasla u susret u dovodjenju „pojacanja“ koje je trazio !? Jedino pojacanje je golman.

    0
    0
    Odgovori
  3. Junacki zborena pobjedan. Ceo mec su drzali pod kontrolom i to je dalo razultate.
    Evo mojih ocena:
    Jovanovic: 8,8 Vrlo dobar,igrac meca!
    Stojkovic:7,dobro j odigrao Arandjel, kontrolisao je dobrooprodore krilno napadaca i uspevao praviti prodore.
    Antic:7,5 , bio je ofanzvniji na druoj strani, drzao pod kontrolom opasno krilo a usput pravio opasne prodore ka kaznenom prostoru
    Ilic:8,2 Momak ce biti velika igracna z apar sezona. Odigrao nepogresivo,mladjani dv plenio je mirnocom u kritikim momentima.Njegove lopte su precizne i tacne kao sat! Bravo mladicu!
    Kapiten:8, odlicno je igrao danas, jedna od najboljih partija Svetozara Markovica! Duznost kaptena je pozitivno delovala na njegove igre,podigla mu je samopouzdanje i iz odgovornosti je proizasla bolja igra!
    Kanute,7,8- tehnicki izvrstan, ali je pravio neke tesko objasnjive greske koje su mogle,ali srecom nisu, biti tragicne. Dominantan da sredinit erena ,deluje i izgleda mocno!
    Belic:7,5 Mocan ali je gresio i spravljao se uspesno. Preorao je teren,morce da popravljaju zice,aja=ahaha!Steta, a i zasto to tako,mora li tako?
    8.1-Centarfor Saldanja je velika akvizicija Kluba. Bravo majstore. Treba odmorit i nastaviti ovako i bolje
    Krilni napadaci Serena i Menig 7,2. Oni su bili nesto ispod zahteva utakmice. Mogli su boje,moglo je vis prodora,centarsuteva,a borili su se i odzavali pritisak na odbranu ali, bogami,kad je trebalo i pomoci odbrani!i.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter