1
Evrokupovi

during the UEFA Conference League 2023/2024 qualifiers match between Partizan and Sabah on stadium FC (JNA) on August 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOBRO JUTRO NAVIJAČIMA PARTIZANA: Pogledajte penal-seriju, o kvalitetu igrača može da se priča, ali srce niko ne može da im ospori! (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.23 u 08:02

Crno-beli na karakter izbacili Sabah.

Partizan je napravio veliki podvig, i kao već otpisan uspeo da se plasira u plej-of rundu kvalifikacija za LK, jer je nakon zaostatka od dva gola uspeo da odvede meč do penala i tamo slavi.

Crno-beli nisu promašili ni jedan udarac sa 11 metara kada su i oni najhrabriji na tribinama imali puls dupliran u odnosu na normalan, a moramo naglasiti da čuvar mreže gostiju praktično nije imao šanse da „skine“ ni jedan udarac.

Bilo kako bilo, nakon devet šuteva, živic gostiju su popustili, a Jovanović je načinio duplu odbranu i tako odveo Partizan u narednu fazu. Pogledajte još jednom kako je to izgledalo.

37
4
1 Komentara
  1. Dobro jutro na navijači Partizaija..
    Jedva izbačismo Sabah malo jači od boze..
    Mada Fljamurtai pamti,kao i Petah Tikva i ostali Liliputanci..
    Sjajan uspeh Franjovačkog čeda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter