0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BEK ‘CRVENO-BELIH’ MENJA SREDINU: Nova destinacija Ukrajina! (FOTO)

Objavljeno: 17.08.23 u 13:55

Još jedan odlazak.

Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac GruzijeIrakli Azarov, napustiće Ljutice Bogdana i pojačati redove Šahtjora, kako prenosi poznati novinar Fabricio Romano. Visina ovog transfera iznosiće tri miliona evra, a posao je praktično završen. Azarov je u Zvezdu stigao 2022. godine iz Dinamo Batumija 300.000 evra, a prošle sezone odigrao je 25 utakmica i nije postigao pogodak.

FOTO: Starsport

Izgleda da Bahar još uvek kroji tim po svojoj meri, a mladi i talentovani Gruzijac se ne uklapa u njegove ideje. Podsetimo, ‘crveno-beli su odbili već jednu ponudu Šahtjora od tri miliona evra pre izvesnog vremena, a sada su izgleda popustili i rešili da puste ovog mladog beka.

Prvi višak u Baharovoj eri je bio Milan Borjan, da bi nakon pripremnog perioda otpisao i Gobeljića Srnića. Kao nova pojačanja su stigli Omri Glazer, Džan Filip Kraso, Piter Olijanka, Marko Stamenić, Edmundo Ado Miloš Degenek.

Ovi potezi Izraelca su se ispostavili kao pun pogodak, jer Zvezda igra na skroz nekom drugom nivou. To najbolje govori činjenica da su od početka šampionata ostvarili tri ubedljive pobede uz gol razliku od čak 13:1.

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter