1
Evroliga

Players presentation grobari navijaci fans supporters flags, light, ilustracija illustration, Danilo Andjusic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKO POJAČANJE ZA PARTIZAN: Ipak ništa od NBA, Humska je ponovo adresa!

Objavljeno: 15.08.23 u 22:43

Ništa od sezone u Americi.

Tristan Vukčević će i pored solidnih partija u letnjem periodu za Vašington Vizardse, ipak i naredne sezone ostati član Partizana, a neće biti ni transfera u Peristeri javlja MozzartSport.

Dugo se spekulisalo gde bi supertalentovani krilni-centar mogao nastaviti karijeru, ali ipak izgleda da više nema nikakve dileme, i da je odlučio da mu je najsvetlija budućnost u regionalnom šampionu.

Tristan je u sezoni za nama odigrao 22 utakmice u ABA ligi, provodio oko 14 minuta na parketu i prosečno beležio osam poena i 3,2 skoka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

10
1
1 Komentara
  1. Bolje nije moglo, Vukcevic i Koprivica ce moci jos vise da porade na sebi i sigurno ce nam biti od vece pomoci u odnosu na proslu sezonu. Tanden buducnosti.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter