0
Domaći fudbal

Vladimir Matijasevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vozdovac Beograd, 09.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MATIJAŠEVIĆ NAKON RASKIDA SARADNJE SA KERKEZOM: ‘Naš cilj je bio da malo razmrdamo ekipu pred izuzetno bitne mečeve!’

Objavljeno: 15.08.23 u 14:10

‘Želim dosadašnjem šefu mnogo sreće u nastavku karijere.’

Sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević oglasio se povodm smene Dušana Kerkeza i istakao da se ovakve stvari u fudbalu dešavaju i da je njihov cilj da razmdraju ekipu.

-Želim dosadašnjem šefu mnogo sreće u nastavku karijere. Prijatelji smo, i ostaćemo prijatelji za ceo život. Ovo su normalne stvari i dešavaju se, naš cilj je bio da malo razmrdamo ekipu pred izuzetno bitne mečeve u Superligi i one koji nas očekuju u Evropi. – poručio je Matijašević.

Podsetimo, Dušan Kerkez je na klupu Čuke 2022. godine iz kiparskog AEL-a, a prošle sezone je beležio sjajne rezultate i doveo ekipu do istorijskog uspeha, osvojivši treče mesto. Tim sa Banovog brda očekuju kvalifikacije za Ligu Evrope, a protivnik je bolji iz duela Olimpijakos-Genk.

 

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter