1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

‘BRĐANI’ EKSPRESNO NAŠLI ZAMENU ZA KERKEZA: Igor Matić na klupi Čukaričkog!

Objavljeno: 15.08.23 u 14:45

Brza promena.

Nekadašnji kapiten Čukaričkog, Igor Matić novi je trener tima sa Banovog brda. On je takođe bio i direkor omladiske škole, tako da su ‘brđani’ pronašli dobro rešenje, jer su na kormilo tima stavili čoveka koji odlično poznaje klub. Takođe, bio je i koordinator instruktorske službe Fudbalskog saveza Srbije.

Matić je bio igrač Čukaričkog u periodu od 2012. do 2017. godine. U tom periodu ‘belo-crni‘ su ostvarivali sjajne uspehe, između ostalog osvojili su Kup Srbije, a tu generaciju kao kapiten predvodio je upravo on.

Na terenu je imao ulogu plejmejkera, igrao je na sredini terena, često je bio desna ruka trenera. Promocija će biti održana u sredu u 14,30 časova na stadionu na Banovom brdu.

Podsetimo, ranije danas Čukarički Dušan Kerkez su sporazumno raskinuli saradnju posle istorijske sezone gde je osvojeno treće mesto. Tim sa Banovog brda očekuju kvalifikacije za Ligu Evrope, a protivnik je bolji iz duela Olimpijakos-Genk. Sportski direktor ovog kluba, Vladmiri Matijašević rekao je da ekipa treba da se prodrma i da su ovo normalne stvari.

Nakon smene trenera u Vojvodini i odlaskom Radoslava Bataka, evo nakon tri odigrana kola i druge, ovog puta na iznenađnje svih, Dušan Kerkez.

2
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter