0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

SVI DETALJI U VEZI SEZONSKIH KARATA KK PARTIZAN: Crno-beli objavili opširna upustva, već danas se možete registrovati!

Objavljeno: 14.08.23 u 14:06

Pravo preče kupovine imaće stari sezonci.

KK Partizan je danas na svom zvaničnom sajtu objavio link za registracionu formu, pred početak kupovine sezonskih ulaznica za sezonu 2023/24. Crno-beli su pored toga, odgovorili i na brojna, najčešće postavljana pitanja, a sve detalje možete pročitati OVDE

Kao najvažnije informacije, mogu se istaći mogućnost da se sačuva staro mesto, zatim reselling opcija, koja je najavljena još ranije (navijači koji ne idu na utakmicu, moći će da prodaju svoju kartu i tako uspute mesto nekome drugom).

Sezonske ulaznice će važiti za sve utakmice domaćih i regionalnih takmičenja, kao i za ligaški deo Evrolige. Ako Partizan izbori plasman u plej-of ili plej-in fazu Evrolige, sezonske karte neće važiti, već će omogućiti pravo preče kupovine mesta po povlašćenim cenama.

Uz to, članska karta je uslov za kupovinu bilo koje sezonske ulaznice, dok jedan član kluba može kupiti najviše jednu sezonsku ulaznicu. Prodaja sezonskih karata za vlasnike starih sezonskih, počeće 28. avgusta, dok će slobodna prodaja startovati 13. septembra.

Sve ostale detalje, možete pročitati OVDE!

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter