0
Fudbal

PODGORICA, MONTENEGRO - MARCH 27: Aleksandar Mitrovic of Serbia in action during the UEFA EURO 2024 qualifying round group B match between Montenegro and Serbia at Podgorica City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OGLASIO SE MITROVIĆ I OTKRIO O KAKVOJ SE POVREDI RADI: Evo šta je poručio! (FOTO)

Objavljeno: 14.08.23 u 17:00

Navijači mogu da odahnu.

Fudbaler  Fulama i najbolji strelac reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović rekao je u razgovoru sa poznatim fudbalskim insajderom Ahmedom Ragabom da nema povrede, da je dobro i da treba samo da odmori.

– Nema povrede, dobro sam, samo treba da se odmorim. Noga mi je čitava, bio je samo udarac protivnika. – poručio je on.

Podsetimo, Mitrović je nakon susreta sa Evetonom doživeo povredu ‘Gudison park’ napustio pomoću štaka. On je ušao sa klupe u 58. minutu umesto Himenesa, a u toku meča je osetio bol u nozi, pa je od trenera tražio i izmenu, ali do iste nije došlo.

Takođe, nakon obavljenih pregleda, utvrđeno je da je Mitrović samo istegao zglob, a da su štake bile samo iz predostrožnosti. Ova vest će obradovati navijače londonskog kluba, a posebno selektora reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, jer će moći da računa na njega u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Mađarske i Litvanije. 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter