3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIGERIJAC NA KORAK OD LJUTICE BOGDANA: Zvezda blizu dogovora sa mladim vezistom! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.23 u 10:25

Popunjava se roster za nastavak sezone.

Nakon što je Late Lat odustao od potpisa za ‘crveno-bele’ i potpisao za Midlzbro, čelnici Crvene zvezde okrenuli su se drugim pojačanjima. Naime, kako MaxBet Sport saznaje iz Ljutice Bogdana su zainteresovani za Nigerijca sa pasošem Danske, Točija Čukuvanija. 

Ovaj talentovani fudbaler igra na sredini terena, rođen je 2003. godine, a trenutno je član Lingbija, a ponikao je u Nordsjaelendu, za koji je nastupao od 2019. do 2022. godine. Njegove karakteristike su ofanzivinije, a samim tim da Baharovu četu očekuje Liga šampiona, dobro dođe svako pojačanje, zbog većeg rostera.

Čukuvani je za mlađe selekcije Danske upisao četiri nastupa, a sada ostaje da vidimo da li će se odlučiti za selidbu u Beograd.  Podsetimo, u Crvenu zvezdu su do sada došli Omri Glazer, Džan Filip Kraso, Piter Olijanka, Marko Stamenić, Edmundo Ado Miloš Degenek.

37
6
3 Komentara
  1. Koje ste vi banane..Ovo je smejurija od novinarstva.Kao neke babe-tračare ste.Ma i dupe bi dali samo da prodate vest.
    Inače,momak je odbio mogućnost prelaska u Srbiju još pre par dana.

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter