0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

MITROVIĆ NAKON MEČA SA EVERTONOM ZAVRŠIO NA ŠTAKAMA: Da li ga očekuje duža pauza!? (FOTO)

Objavljeno: 13.08.23 u 10:50

Problemi sa Piksija?

Napadač Fulama i najbolji strelac srpske reprezentacije, Aleksandar Mitrović doživeo je povredu juče u prvom kolu Premijer lige protiv Evertona. On je na teren kročio u 58. minutu kada je zamenio Himenesa, ali u toku susreta doživeo je povredu, čak je tražio od trenera da ga zameni, međutim, to toga nije došlo.

Nakon poslednjeg sudijskog sviždzka na ‘Gudison parku’, ispostavilo se da Mitrović ima ozbiljniju povredu, pošto je kasnije viđen kako ide uz pomoć štaka. Iz Fulama se niko još uvek nije oglasio po tom pitanju, ali svi se nadaju da ovo nije teže prirode i da će srpski reprezentativac moći već narednog vikenda na teren.

Podsetimo, naš nacionalni tim očekuje nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj.  ‘Orlovi’ će 7. septembra na megdan Mađarskoj, a tri dana kasnije Litvaniji, pa se iz tog razloga svi nadamo njegovom brzom oporavku, jer se njegovo odsustvo protiv Bugarske baš osetilo.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter