0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@realmadrid

REAL SRUŠIO BILBAO: Madriđani na krilima Belingema nadigrali velikog rivala!

Objavljeno: 12.08.23 u 23:50

Izuzetna partija engleskog fudbalera

Fudbaleri Real Madrida započeli su novu sezonu La Lige na najbolji način, ostvarivši ubedljivu pobedu od 2:0 protiv Atletik Bilbao na stadionu San Mames.

Od samog starta utakmice, Kraljevski klub je pokazao dominaciju i nametnuo svoj ritam igre. Atletik Bilbao je uglavnom bio usmeren na odbranu, što im je u početku donosilo određenu stabilnost. Međutim, Real Madrid je svojom ofanzivnom igrom uspeo da probije odbranu domaćina.

Prvi gol za Real postigao je Rodrigo u 29. minutu, donoseći rano vođstvo svom timu. Samo sedam minuta kasnije, Džud Belingem je udvostručio prednost Reala postigavši drugi gol na meču.

Nastavivši svoj ofanzivan pristup tokom celog meča, Real Madrid je uspešno zadržao svoju ubedljivu prednost do samog kraja. Atletik Bilbao nije uspeo da ozbiljnije ugrozi gol gostiju, a Kraljevski klub je sačuvao mrežu netaknutom.

Ova pobeda na startu nove sezone daje Real Madridu dodatni podstrek i veru u svoje mogućnosti dok se takmiče za titulu u šampionatu Španije.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter