0
AdmiralBet ABA Liga

Ivan Corovic KLS Juniorska Kosakraska liga Srbije, Crvena Zvezda - Partizan polufinale 3.6.1017. JUN 3. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

TUGA NA MALOM KALEMEGDANU: Preminuo bivši kapiten (26) KK Crvena zvezda

Objavljeno: 11.08.23 u 18:55

Svi su u šoku posle ove vesti

Sportska zajednica suočava se s dubokom tugom i gubitkom, jer je nekadašnji kapiten juniora KK Crvena zvezda i obećavajuća nada crnogorske košarke, Ivan Ćorović, preminuo u svojoj 26. godini života.

Ivan se hrabro borio protiv teške bolesti koja je nažalost prekinula njegovu obećavajuću košarkašku karijeru. Mladi talent bio je u centru pažnje zbog svog izuzetnog sportskog umeća i liderstva na terenu. Bio je kapiten juniorskog tima Crvene zvezde, donoseći svetlu budućnost za svoj tim i crnogorsku košarku.

Njegove košarkaške veštine bile su samo jedna strana Ivana. Njegov osmeh, vedar duh i hrabrost kojom je pristupao svim izazovima ostavili su neizbrisiv trag na sve koji su ga poznavali. Bio je junak ne samo na terenu, već i van njega, suočavajući se hrabro sa svim nedaćama koje su mu se našle na putu.

Sahrana ovog mladog talenta zakazana je za 13. avgust u 15 časova u Pošćenju u Šavniku. Njegovi prijatelji, porodica i sportska zajednica opraštaju se od Ivana Ćorovića s dubokom tugom, ali i s neizmernim zahvalnošću za sve što je dao košarci i svima oko sebe.

Neka počiva u miru.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter