2
Fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs, transparent during the Play Off Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and TSC Backa Topola at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDU OČEKUJU NOVOSTI PRED LIGU ŠAMPIONA: Određene promene na ‘Marakani!’ (FOTO)

Objavljeno: 07.08.23 u 17:15

Očekuje nas spektakularna jesen.

Četa Baraka Bahara se ne zaustavlja od starta Mozzart Bet Superlige Srbije. U prvom kolu su petardirali Vojvodinu sa čak 5:0, a juče u drugom žrtva je bio Napredak Kruševac, koga su ‘crveno-beli’ savladali sa 4:0 i nastavili da terorišu protivnike.

Izraelski stručnjak je podigo nivo igre Crvene zvezde na sasvim drugi nivo, uveo disciplinu i sasvim drugačiju atmosferu, a to govori činjenica da je tim iz Ljutice Bogdana na zadnje tri utakmice postigao 19 golova a primio nijedan. Zaista impresivan učinak Baharovih ratnika.

‘Crveno-bele’ ove jeseni očekuje i Liga šampiona, a takođe i tempira forma za ovo takmičenje. Iz Zvezde su najavili određene promene pred start grupne faze, a to je da će biit zamnjene sve stolice na tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’. Prvo će se zameniti one na istočnoj tribini, a do starta najelitnijeg evropskog takmičenja i na ostlalim.

19
5
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter