0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA DOVELA NOVO POJAČANJE: Gruzijac stigao u Novi Sad!

Objavljeno: 07.08.23 u 21:15

Popunjavaju praznine.

Fudbaleri Vojvodine još uvek nisu zabeležili pobedu u novoj sezoni. U domaćem šampionatu su doživeli dva poraza uz gol razliku 0:7, izgubivši od Crvene zvezde sa čak 5:0 i sinoć od Partizana 2:0. Takođe, nisu uspeli da se kvalifikuju u Ligu Konferencija izgubivši od APOELA ukupni rezultatom 4:2 (2:1 i 1:2).

Moraće u nastavku Batak da menja nešto ili da dovede neko pojačanje. Ranije danas su Novosađani produžili saradnju sa Dejanom Zukićem do 2026. godine, a sada je stigao i gruzijski bek, Guram Giorbelidze. On dolazi iz Dinamo Batmija, ima 27 godina, a igrao je još za Dinamo iz Drezdena, poljski Zaglebje Lubin i austrijski Volfsberger.

Giorbelidze je stavio paragraf na dve godine, a rekao je da bio veoma srećan kada ga je pozvala Vojvodina.

-Bio sam srećan kada me je pozvala Vojvodina. Znam da je u pitanju jedan od najvećih klubova u Srbiji. Kada sam dobio ponudu, nisam oklevao, radujem se novom iskustvu. Nikada nisam ranije bio u Srbiji, ali imam mnogo prijatelja odavde i čuo sam samo najlepše stvari. Jedva čekam da počnem svoju novu etapu u karijeri. – istakao je.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter