0
Domaći fudbal
FK Vojvodina

FOTO: Starsport

VOJVODINA ČUVA SVOJ PRODUKT: ‘Stara dama’ produžila ugovor sa svojim klincem! (FOTO)

Objavljeno: 07.08.23 u 19:25

Novosađani sklapaju kockice za nastavak takmičarske godine.

Četa Radoslava Bataka ovu sezone nije baš dobro započela. Od samog starta imaju dva poraza u Mozzart Bet Superligi Srbije (Partizan 2:0 i Crvena zvezda 5:0). Takođe, nisu uspeli da se kvalifikuju u Ligu Konferencija izgubivši od APOELA ukupni rezultatom 4:2 (2:1 i 1:2).

Moraće u nastavku Batak da menja nešto ili da dovede neko pojačanje. Upravo to i rade čelni ljudi Vojovdine, a sada su sačuvali svoj izdanak, Dejana Zukića, koji je produžio ugovor do 2026. godine. Momak rođen 2001. godine je član ‘stare dame’ od 2021. godine, a za taj tim je odigrao 155 mečeva i bio precizan 22 puta.

FOTO: FK Vojvodina

Zukić je prošao sve mlađe kategorije Vojodine, a najmlađi je igrač koji je sakupio 100 nastupa sa 20 godina i sedam meseci. On je rekao da prolaze kroz težak period, ali da če već u narednom meču protiv Napretka to prevazići.

-Danas sam produžio ugovor sa Vošom treći put, što pokazuje neko uzajamno poverenje koje imamo. Iako na startu sezone prolazimo kroz težak period, verujem da je pred nama uspešna sezone. Važno je da u klubu funkcioniše sve kako treba, od uprave do stručnog štaba do svlačionice i zato sam ubeđen da ćemo sve prebroditi. Očekujem već za vikend u Kruševcu preokrenemo situaciju u našu korist i da započnemo jedan pozitivan niz. – poručio je Dejan Zukić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter