5
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on April 01, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI SU NA NOGAMA: Duljaj brutalnom slikom pozvao navijače Partizana da podrže klub! (FOTO)

Objavljeno: 07.08.23 u 08:33

Sada je najvažnije da budu uz tim

Fudbaleri Partizana su još jednom zabeležili impresivnu pobedu, ovog puta protiv Vojvodine u derbiju drugog kola Superlige Srbije na terenu stadiona „Karađorđe“. Golovima Saldanje i Meniga, Partizan je ostvario rezultat 0:2 (0:0), dok je trener Igor Duljaj izrazio neizmerno zadovoljstvo igrom svog tima.

Međutim, osim sportskog trijumfa, ono što je privuklo posebnu pažnju jeste povratak strastvenih navijača na tribine. Duljaj je istakao da je osnovno postignuće ovog perioda upravo vraćanje vernih navijača među crno-bele.

Duljaj je tokom konferencije za medije naglasio: „Najviše cenim trenutke kada sretnem navijače na ulicama grada, kada osetim tu podršku. To je naš štit, naša snaga koju nosimo ispred sebe.“

Dok je trenerski stručnjak oduševljeno govorio o podršci s tribina, svoju reč je potkrepio i delima na društvenim mrežama. Duljaj je podelio emotivnu fotografiju koja je zapravo prava pozivnica vernim navijačima da ispune tribine stadiona u Humskoj u narednim, važnim utakmicama.

Na fotografiji se vidi majka kako drži svoje dete na stadionu, a u pozadini zrači sjaj bakljada sa južne tribine. Ova slika ne samo da je osvetlila društvene mreže, već je i duboko dirnula srca svih ljubitelja fudbala i navijača Partizana.

Već idućeg vikenda Partizan će dočekati Radnički iz Niša u okviru 3. kola Superlige Srbije, a potom sledi revanš meč protiv Sabaha iz Azerbejdžana. Naravno, pre toga sledi i meč u gostima kod ovog kluba.

17
4
5 Komentara
  1. Nista se ne piše o utakmici u Novom Sadu…ništa ne znamo,ne kažu nam iz Partizana kakvo je bilo suđenje, jel se sklanjala Vojvodina sinoć….e licemjerni gadovi

    0
    7
    Odgovori
    • Čekaj, ti si stvarno ponosan na ovakvo stanje stvari. Protiv zvezde na terenu klinci,protiv Partizana najjačih 11. Licemeri . Razmisli….

      4
      0
      Odgovori
      • Ne,nisam ponosan ni na šta,I gadi mi se stvarno stanje u našem fudbalu.Ako navijam za Zvezdu,ne znači da volim ljude koji u njoj rade.Ali ovde se ne radi o meni,nego o tome kako kad Partizan pobjedi,po pravilu je sve korektno,a kad ne pobjedi,sablonski, ništa ne valja!!!

        1
        3
        Odgovori
      • A protiv kojeg sistema tacno,onog kad ste gasili Zvezdu,ili ovog koji gura poreske pare u tvoj klub da preživi…ne zna se koji je gori,upravu si

        0
        2
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter