1
Fudbal

FOTO: Starsport

GOLMAN JUNAJTEDA NA KORAK OD ZVEZDE: U Ljutice Bogdana se pravi drim-tim!

Objavljeno: 06.08.23 u 09:00

Rade fantastičan posao.

Od kako Barak Bahar došao u Crvenu zvezdu napravio je radikalne promene. Po preuzimanju kormila ovog kluba, prva odluka je bila sklanjanje za gola dotadašnjeg kapitena i miljenika navijača, Milana Borjana. Ova odluka je svima teško pala, pa i samom golmanu.

Nakon Borjana, Izraelac je otpisao i Gobeljića Srnića.  Kao nova pojačanja u Ljutice Bogdana stigli su Omri Glazer, Džan Filip Kraso, Piter Olijanka, Marko Stamenić, Edmundo Ado Miloš Degenek. 

To se ispostavilo kao odlična odluka, jer fudbaleri Crvene zvezde od dolaska Baraka Bahara igraju na sasvim drugom nivou nego što smo navikli. Sada se kao novo potencijalno pojačanje spominje golman Mančester junateda, Matej Kovar. Ovaj češki golman je na izlaznim vratima ‘Old Traforda’, a iz Ljutice Bogdana pomno prate njegovu situaciju.

Kovar je rođen 2000. godine, na ‘teatar snova’ stigao je 2020. godine, ali nikada nije upisao debitanski nastup za Mančester. Išao je na ‘kaljenje’ u Svindon Taun, Barton Albion, a prošle sezone je proveo u domovini u Sparti iz Praga. Pored Zvezde, za njegove usluge zainteresovan je i Hal siti.

4
6
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter