1
Domaći fudbal

from left Jean-Philippe Krasso, Jovan Sljivic, Vladimir Lucic, Mirko Ivanic, Stefan Mitrovic and Stefan Lekovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAHAROVA KAZNENA EKSPEDICIJA DOČEKUJE NAPREDAK: Evo gde možete pratiti duel!

Objavljeno: 06.08.23 u 08:15

Da li će nastaviti fanstatičnim partijama?

Baharov efekat urodio je plodom, Crvena zvezda igra odličan fudbal, lep za oko, organizovano i disciplinovano. U prvo  kolu Mozzart Bet Superlige Srbije peterardirana je Vojvodina i ‘crveno-beli’ su pokazali kolika su sila, a ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti istorijska sezona za njih.

Naredna žrtva kaznene ekspedicije tima iz Ljutice Bogdana biće Napredak iz Kruševca. Taj susret je trebao da se igra juče, ali je odložne za dan kasnije zbog najavljene superćelijske oluje. Tako da će danas od 16:55 početi meč, a penos će biti na Areni Sport Premium 1.

KVOTE EFBET KLADIONICE ZA OVAJ MEČ:

Crvena zvezda 1.05

Napredak Kruševac 60.00

Nerešeno 20.00

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Kako ocenjujete dosadašnji rad Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
6
0
1 Komentara
  1. Kad je Zvezdin igrač gurnuo loptu nije bilo šanse da je stigne, usporio je -skoro stao (to se trenira) a gostujući igrač nije imao šanse da zaustavi zamah nogom i PENAL. Svako gleda iz svog ugla je li ili nije!
    Mislim da nije greška što je suđeno, kao što ne bi bilo i da nije! Ima aduta za obe odluke. Ipak Zvezda je Zvezda!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter