2
Košarka

General overview delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠPANAC DOŠAO U ZVEZDU: „Hvala jednom od najboljih trenera na svetu!“

Objavljeno: 05.08.23 u 17:28

Pojačava se stručni štab.

Koliko vredi dobar pomoćni trener videlo se u finalu Kupa, kada je Karles Marko predvodio crveno-bele do jednog od dva trofeja u sezoni, a sada kao njegova zamena u Crvenu zvezdu stiže Arturo Alvares, sunarodnik.

On je izrazio veliko zadovoljstvo što će u buduće srađivati sa Duškom Ivanovićem.

„Hiljadu hvala vrhunskoj agenciji koja mi je u svakom trenutku verovala, jednom od najboljih klubova na svetu što mi je omogućila da radim u njihovoj organizaciji, a posebno jednom od najboljih trenera na svetu, Dušku Ivanoviću, koji mi je dozvolio da budem uz njega. Sa ogromnom željom da počnemo da radimo i uživamo u našem sportu, KOŠARCI!!,“ poručio je Alvares.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arturo Alvarez (@coacharturo76)

21
2
2 Komentara
  1. Ni pertle ne ostavi …najbolji klub na svetu i najbolji trener na svetu….10 od 10 nikad ne bi pogodili o cemu je rec bilo gde na kugli zemaljskoj

    0
    1
    Odgovori
  2. A ko ti je to „jedan od najboljih klubova na svetu“, jado jadni?! Pa ta kokoska klub nkad nije usla na F4, pitanje je je li i u F8 EL!
    Ponekad ljudi umeju neodmereno odu u duboki ofsajd, valjda odusevljeni sto dobiju posao,sto li ili pogrese kad je u ptanju komsinica jer u podsvesti imaju Beograd, u stvari Partizan! Cini mi se da je bas to jer u Spaniji i Nemackoj generalno oba nasa dva kluba oznacavaju odicno kao Belgrad.
    medjutim, ako, ako…. ubrzo ce shvatiti gresku!
    Samo Partizan.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter