0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

‘CRVENO-BELI’ U POHODU NA ŠTOPERA: Poslali ponudu, ali se čeka odgovor kluba! (FOTO)

Objavljeno: 05.08.23 u 09:30

Nije nepoznato da postoji obostrana želja.

Kaznena ekspedicija iz Ljutice Bobgdana pod dirigentskom palicom Baraka Bahara rušu sve pred sobom. Pripremni period je za ‘crveno-bele’ prošao glatko, a onda je po mnogima došla i najteža prepreka u vidu Fiorentine, ali su fudbaleri Crvene zvezde demolirali italijansku ekipu sa čak 5:0.

Nastavili su istim tempom i u prvom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije kada je žrtva bila Vojvodina koju su takođe pobedili rezultatom 5:0. U Zvezdi se još uvek radi na sklapanju ekipe za narednu sezonu, a samim tim da se igra iLiga šampiona, potreban je i veći roster.

Kao nova pojačanja stigli su Omri Glazer, Džan Filip Kraso, Piter Olijanka, Marko Stamenić, Edmundo Ado i Miloš Degenek. Međutim, tu se ne staje, na meti Zvezdeje defanzivac Sočija, Vanja Drkušić. On je reprezentativacSlovenije, a pre ruskog tima nastupao je Krku, Kršku i Herenven, a prošle sezone za Soči odigrao je 38 susreta i bio precizan dva puta.

Već se ranije isalo se da bi na ‘Rajko Mitić došao na pozajmicu sa pravom otkupa. Kako MaxBet Sport saznaje, čelnici Crvene zvezde su poslali još jednu ponudu za Drkušića, međutim, još uvek nema odgovora iz Rusije, koji ne bi tek tako pustili svog igrača, a ugovor sa ruskim timom ima do 2025. godine.

I sam igrač ne krije da bi voleo da bude član šampiona Srbije. Takođe, sjajno bi se uklopio u sistem Baraka Bahara sa trojicom pozadi, a i odlaskom Erakovića otvorilo se mesto za još jednog defanzivca.

FOTO: YouTube/Screenshot
19
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter