3
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

‘CRVENO-BELI’ MARLJIVO RADE: Bek iz NBA lige na radaru Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 03.08.23 u 15:20

Dobro se spremaju za narednu sezonu.

Nakon uspešne sezone sa dva osvojena trofeja (KLS Kup),  za čelnike Crvene zvezde nije bilo mnogo odmora, pa su brzo prionuli na posao. Ekspresno su krenuli sa pojačanjima za narednu takmičarsku godinu, pošto će sigurno napasti i AdmiralBet ABA ligu koju nisu osvojili, jer su poraženi od Partizana, ali tu su visoki ciljivi i u Evroligi. 

 Redove ‘crveno-belih’ napustili su Ben Bentil, Džon Holand, Nikola Ivanović, Hasan Martin, Ognjen Dobrić, Luka Vildoza i Fakundo Kampaco, a Stefan Marković je otišao u penziju.

Što se tiče pojačanja, u tim sa Malog Kalemegdana su došli Miloš Teodosić, Dejan Davidovac, Marko Simonović, Adam Hanga, Šabaz Nejpir, Jago dos Santos, Džoel Bolomboj, Majk Tobi i Rokas Giedraitis, naravno tu nije kraj.

Kako MaxBet Sport saznaje iz Crvene zvezde su se okrenuli ka novom pojačanju, a to je Frank Nilikina, bek Dalasa. Crveno-beli’ su stupilu u kontakt sa Nilikininom agencijom, a sam igrač bi voleo da nastavi karijeru u NBA ligi. Ma da, naravno, i poziv Zvezde ostaje ostvoren, ali zada se još uvek ne zna ništa više.

Ovaj francuski reprzentativac osim Dalasa, nosio je dresove i Strazbura i Njujork Niksa, a trenutno je bez angažmana, tako da se čeka odgovor iz Amerike.

FOTO: Starsport
32
15

3 Komentara

  1. FMP i Zvezda su do sada doveli 20-ak igraca i produzavaju ugovore sa igracima koji nisu ni ulazili u igru prosle godine.Bahatost nema granica kada ti je dozvoljeno da trosis a ne dajes iz svog dzepa.

    1
    7
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter