1
Domaći fudbal

Foto: Printscreen/YouTube

KOMPLIKACIJE NA MARAKANI: Zvezda dobila još tri rivala u trci za Late Lata!

Objavljeno: 01.08.23 u 18:55

Biće teško dovesti ga u ovom momentu

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja sa aktivnim radom na pojačanjima za narednu sezonu, a novi igrači Piter Olajinka i Žan-Filip Kraso već su se pokazali kao pun pogodak za crveno-bele. Međutim, klub iz Beograda ne staje, već ima još jednog igrača na svom radaru – ofanzivca Atalante, Emanuela Late Lata.

Interesovanje za ovog talentovanog napadača iz Bergama traje već neko vreme, a sada se pojavila mogućnost za njegov prelazak. Prema informacijama, Atalanta traži četiri miliona evra za potpis Late Lata, što nije neostvariva cifra za Crvenu zvezdu.

Ipak, crveno-beli imaju konkurenciju u trci za ovog igrača. Klubovi poput Bazela, Ludogoreca i Alavesa takođe su zainteresovani da angažuju Late Lata, što dodatno otežava pregovore za crveno-bele.

Late Lat je prošle sezone igrao kao pozajmljen igrač za švajcarski tim Sent Galen, gde je svojim impresivnim igrama privukao pažnju mnogih klubova širom Evrope. Postigao je čak 16 golova uz 4 asistencije, što je dovoljno da se istakne kao igrač sa velikim potencijalom.

Navijači Crvene zvezde nestrpljivo iščekuju ishod ove trke za Late Latom, nadajući se da će klub uspeti da dovede ovog talentovanog napadača i tako dodatno pojača svoj ofanzivni potencijal u narednoj sezoni. U svakom slučaju, očekuje nas uzbudljiv prelazni rok, a crveno-bele čekaju novi izazovi i ciljevi u nadolazećim takmičarskim borbama.

7
2
1 Komentara
  1. ne treba nam, vidite da se covek necka davi ko baba a posle zenita fenera nefcia i fiore imam skoro pa dobru napadacku 3ku

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter