0
Fudbal

(191103) -- BIRMINGHAM, Nov. 3, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's manager Jurgen Klopp is seen before the English Premier League match between Aston Villa and Liverpool in Birmingham, Britain on Nov. 2, 2019. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. (Xinhua)

KLOP OTKRIO DA LI ĆE EMBAPE NA ‘ENFILD’: ‘Neko iz kluba želi da me iznenadi!’

Objavljeno: 01.08.23 u 12:15

Francuz na izlaznim vratima PSŽ-a.

Već nekoliko godina unazad jedan od najboljih fudbalera današnjice Kilijan Embape je na korak od napuštanja ‘Parka Prinčeva’ i prelaska u Real Madrid, koji ga svim silama želi dovesti. Bio je blizu prestonice Španije 2021. godien, ali je tada produžio ugovor sa Parižanima do 2024. godine.

U sukobu je sa čelnicima kluba, jer se nije izjasnio oko produžetka saradnje, a takođe nije pozvan na turneju koju će igrači PSŽ-a imati u Japanu. Poručeno mu je da ne računaju na njega, a Real Madrid Liverpul su spremni da plate 200 miliona za njegove usluge. Takođe i Al Hilal je bio zainteresovan za ovog fudbalera.

Trener ‘redsa’ Jirgen Klop govorio je o potencijalnom transferu Embapea Liverpul i rekao da im finansijski uslovi to ne dozvoljavaju.

-Smejemo se tome. Mogu da kažem da je on zaista dobar igrač, ali finansijski uslovi nam uopšte ne odgovaraju. Ne bih sada da kvarim priču, ali koliko znam, ništa od toga. Moguće je da neko iz kluba nešto priprema i da želi da me iznenadi… To se nije dogodilo za osam godina koliko sam ovde. To bi bilo prvi put. – istakao je Nemac.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter