0
Košarka

FOTO: Starsport

TOPIĆ NAKON OSVOJENOG EVROPSKOG ZLATA: ‘Ovo je bio moj san!’ (FOTO)

Objavljeno: 31.07.23 u 01:06

Sjajanu partiju je pružio.

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije je savladala Španiju u finalu Evropskog prvenstva do 18 godina rezultatom 81:71 u prepunoj hali ‘Čair’. ‘Orlići’ su na krilima Topića Bošnjakovića razbili Špance i ostvarili sjajan podvig.

Za najkorisnijeg igrača turnira proglašen je Nikola Topić, takođe, postigao je najviše poena na susretu 24 i pokazao da se radi o kvalitetnom igraču. On je nakon susreta izneo utiske o ovom uspehu.

Pre svega zahvaljujem se publici što je došla u velikom broju, ovo ništa ne bi bilo moguće bez njih. Čestitao bih igračima i stručnom štabu na odličnom turniru, mislim da smo zaslužili ovo vodili smo veći deo utakmice. – naveo je on.

Dotakao se koliko mu znači nagrada MVP-ja turnira. 

Sigurno da mi znači, ali mi je bitnije trofej i tim i tako će uvek biti. – jasan je bio.

Tokom utakmice je cela hala skandirala njegovo ime, a on je i tome govorio.

Hvala im na tome stvarno. Živim san, ovo je nekako bila moja želja i san i evo danas se to ostvarilo. – poručio je kapiten ‘orlića’.

Uz Topića na današnoj utakmici se posebno istakao i Mitar Bošnjaković koji je postigao 21 poen, a takođe je uvršćen u idealnu petorku prvenstva zajedno sa svojim kolegom iz nacionalnog tima. On je takođe govorio nakon susreta i izneo svoje utiske.

FOTO: Starsport

Ja bi se pre svega takođe zahvalio publici koja je bila stvarno fantastična, zahvalio bi se i igračima i stručnom štabu. Uradili smo perfektan posao i uspeli smo. – započeo je.

Dodao je da je ključ pobede bio to što su više želeli.

Ključ pobede je što smo više želeli da je ostvarimo, to je ključ uvek. – istakao je Bošnjaković.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter