36
Košarka

FOTO: STARSPORT

KRAJ: Nikola Mirotić ima novi klub!

Objavljeno: 30.07.23 u 16:15

Konačno kraj sage.

Velika prašina se podigla oko toga gde će Nikola Mirotić nastaviti karijeru nakon raskida saradnje sa Barselonom. Klubovi koji su se dovodili u vezu sa bivšim reprezentativcem Španije su Olimpijakos, Panatinaikos, Milano, Monako.

Najkonkretnija u jednom trenutku je bila Crvena zvezda, koja je imala najunosniju ponudu. Međutim, ipak je na korak od potpisa bio Partizan, čiji su se čelnici uputili u Mirotićev dom u Tivtu kako bi razgovarali sa njim o njegovom prelasku u ‘crno-beli’ tim.

Kada je gotovo sve praktično bilo rešeno i skoro svi mediji objavili da je Nikola novi igrač Partizana, ipak se to nije desilo, a sam košarkaš se oglaiso i objasnio svoje razloge. 

Posle propalog tansfera u tim iz Beograda, Mirotić je dovođen u vezu sa Panatinaikosom, ali ni od tog posla nije bilo ništa. Nakon grčkog tima, na red je došao Monako koji je takođe bio zainteresovan za njegove usluge, koji ipak na kraju odustao.

Izbor je spao na Olmpiju Milano Bajern Minhen, a kako javljaju Italijani, Mirotić je odabrao grad mode. Prihvatio je manje uslove nego što bi imao u Srbiji i to za 60% manju cifru.

113
562
36 Komentara
    • Haaaaa…..
      Slabo mislis jer si mlad ili ne pratis kosarku.
      Partizan i Zvezda su jako veliki klubovi u svetu,samo su bili u velikoj krizi od 90ih…
      Partizan je pokorio evropu u najgorim godinama za nas sport.
      Sujeta,zloba,zavist… i svasta sto karakterise nas Srbe ga je oterala iz iste.
      Bajren,Milan,Monako… do pre 10,15.. god nisu znali sta je kosarka i jos mnogo klubova koji su stalni evroligasi….
      ..ali para vrti gda burgija nece…
      Zato su to sada „veliki klubovi“
      Bajern nije ni imao kosarkasku ekipu dok im nije dosao Pesic,pa sada njegov sin….

      19
      0
      Odgovori
  1. Pametan covek.
    Meni isto da su ponudili igrao bi za Megu ,Vojvodinu ,OKK Beograd ,Hemofarm i tako te Srbske klubove
    Al za ove fasisticke antisrbske politicke klubove sa crvenom petokrakom samo bih pljunuo

    9
    16
    Odgovori
  2. Naravno, nije sve ni u novcu. Čovek je izizetno bogat. A oni koji se dave u novcu nikada sreće nisu imali. Tako je i u životu. Čovek je za razliku od mnogih vernik. Veruje u Boga i dobro mu se uvek vraća.

    34
    5
    Odgovori
      • Šta mu treba to u životu, nije on više u godinama da se dokazuje i trenira do besvesti kod Ivanovića ili Obradovića, kod njih je svaka utakmica na nož, nije bilo logično od prvog dana da igrač koji može da bira gde će da igra dodje u Beograd.

        9
        0
        Odgovori
  3. Spanac,zelim ti puno zdravlja i srece u zivotu. Znaj jedno, sreca se ne kupuje, sreca se zasluzuje. Budi mi dobar. Grobar!

    30
    14
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter