16
Domaći fudbal

stadion jna Superliga, Super Liga, Partizan - Crvena Zvezda, Derbi, Plej of, play off, Beograd, Srbija 26.4.2023 foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAOPŠTENJE PARTIZANA POSLE REMIJA: Igrali smo protiv sudije i protivnika!

Objavljeno: 29.07.23 u 23:59

Već krenuli klubovi sa saopštenjima.

U Topoli su Partian i TSC odigrali sjajan meč, a rezutlat je bio 3:3, sjajnim golom domaćih u poslednjim trenutcima utakmice, ipak crno-beli nisu zadovoljni suđenjem, a klub je izdao saopštenje, koje prenosimo u celosti i neizmenjeno.

– Fudbalski klub Partizan je danas u Bačkoj Topoli igrao protiv dva protivnika, sjajne ekipe TSC, ali i glavnog sudije Milana Mitića, očito čoveka zadatka koji je neukim, tendencioznim i podmuklim deljenjem (ne)pravde direktno uticao na krajnji rezultat utakmice koja je u javnosti s pravom dobila epitet derbija. Mitić je sa svojom svitom iz VAR sobe od prvog trenutka donosio odluke na štetu našeg kluba, vraćajući srpski fudbal u devedesete godine, u fudbalsko bezakonje, kada se o rezultatima i poretku na tabeli odlučivalo u zatamnjenim kancelarijama, po nalozima koji su “stimulisani” napunjenim kovertama,

Po toj mantri je Milan Mitić danas opljačkao Partizan, dosuđujući nepostojeće jedanaesterce, poništavajući regularne golove, praveći se slep na očigledne kornere, ne poštujući vremenske okvire utakmice, čime je sa pomoćnicima i VAR sobom naneo ogromnu štetu našem klubu.

Da li je ovo modus operandi da se Partizan i ove sezone gurne u provaliju? Da li je ovo scenario, pored činjenice da smo po ko zna koji put tri puta zaredom gosti u prva četiri kola, po kome naš klub treba da se gurne u zapećak bez prilike da se sportski bori za rezultat na terenu? Da li je Mitić taj “specijalac” Sudijske organizacije I Dejana Filipovića koji plemenitu borbu na zelenom pravougaoniku treba da učini nebitnom, tendenciozno “kasapeći” trud naših igrača, ulaganje celog kluba u tim, podršku naših navijača? Da li treba da verujemo da je njegovo očajno suđenje na našu štetu plod pukog neznanja, slabog dana, problema u braku ili je možda iza paravana neka veća zavera?

 

 

Jednostavno – ne verujemo, Svako ko je gledao utakmicu, bio navijač Partizana ili puki posmatrač, mogao je da vidi čoveka na zadatku, čoveka koji je sa namerom učinio sve da ošteti Partizan i već na startu takmičenja onemogući pravednu borbu u takmičenju. Čemu treba da se nadamo ako “neki” Milan Mitić sve ovo radi u prvom kolu Superlige Srbije, kome da se obratimo, žalimo, kako da objasnimo igračima i treneru da na terenu, pored rivala, moraju da pobede i sudiju Milana Mitića?!

Fudbalski klub Partizan ni danas ni ubuduće neće ćutati na ovakve i slične pljačke, koje prolaze po principu “pojeo vuk magarca”. Jer, uložili smo ogroman novac i trud u ovaj tim, da bi nas “čovek u žutom” ponižavao i oduzimao nam ono što smo pošteno zaslužili na terenu.

Milan Mitić je u Bačkoj Topoli fudbalski silovao Partizan, zato pozivamo čelnike Fudbalskog saveza Srbije – Branislava Nedimovića, Jovana Šurbatovića i Dragana Džajića da pozovu na odgovornost i sankcionišu i pomenutog arbitra, ali i Sudijsku organizaciju na čelu sa Dejanom Filipovićem, koji je očito “mirođija” u ovoj “čorbi” i koji se godinama unazad skriva iza likova nalik nazovi arbitru, sprovodeći nečiju zluradu volju.

 

 

Ukoliko bude potrebno, ukoliko ne bude reakcije nadležnih organa na belodanu pljačku našeg kluba, Partizan je spreman i na radikalne metode, jer ne želimo da učestvujemo u brlogu u koji nas guraju Mitić, Filipović i njima slični po nečijem nalogu – kaže se u saopštenju crno-belih.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

78
61
16 Komentara
  1. Ako je ovo delilac pravde, onda svako sa ulice može takvu pravdu da deli. Mičite takvog koji je živa sramota za fudbal u Srbiji. Nije ni za livadski fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jadno li je takvo deljenje pravde. Sudija nije ni da lubenice prodaje na pijaci a ne pravdu da deli. Partizan da traži njegovo isključenje na duži period. Katastrofa. Mičite tu neznalicu, nije ni da duel zabavišta sudi. Upropaštavalac utakmice. Duh fuj fuj.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koje velike pare ste ulozili?
    Izgleda nikad niste posteno izgubili bodove uvek je drugi kriv.treba da vas kazne za ovoliku mrznju sa kojom krijete vasu nesposobnost

    0
    1
    Odgovori
  4. Sramota je ziveti u obakvoj“ sportskoj“ Srbiji, Veliki vodja diktira prvaka jos pre pocetka a kukavice iz Partizana cute, CRVEMA ZVEZDA i Veliki vodja su evidentno najveca SRAMOTA SRBIJE , IKADA!!

    0
    2
    Odgovori
  5. A kmeeeee! Žene u crnom ponovo udaraju svojim najjačim oružjem!
    Kukumavčenje je već počelo a da Zvezda nije još ni odigrala svoju prvu utakmicu.
    Kmečalica na max!

    0
    5
    Odgovori
  6. Ja godinama skrecem paznju na prva cetiri kola.Partizan tri gostovanja i teskog protivnika kod kuce a Zvezda tri kod kuce i lagano gostovanje.Zato smo imali situaciju da Savo Milosevic u petom kolu cestita Zvezdi titulu jer je pobegla sedam bodova.Nasi u savezu gledaju svoj interes i prave se ludi.

    6
    4
    Odgovori
    • Glodaru-buljašu..Postoji pravilnik koji kaže da prvak države bira startni broj prilikom žreba.To automatski znači lakši raspored za prvaka a teži za vicešampiona..
      Ustvari čekaj-pa vi ste jedva uzeli četvrto mesto prošle sezone..
      Sigurno ste zaboravili kad ste vi birali broj za žreb,davno je to bilo.Ima jedno 7 godina.

      0
      4
      Odgovori
  7. Odlicna utakmica koju je upropastio sudija Mitic i ekipa VAR-a.. Ustvari, dzabe za odlicnu utakmicu kada je u startu stavljeno do znanja da MAFIJI ne treba fudbal, vec sve unapred dogovoreno… Ovakvi procesi do te meru deluju obeshrabrujuce, jer je rad zastitnika zakona presahnuo… Ulazimo u period kada ce pojedinci delovati umesto nadleznih organa, uz vec stvoreni budalizam u drustvu…. Mislim da je vecerasnjim sudjenjem dato na znanje da je i ova sezona resena mnogo pre pocetka, te da nemamo cemu da se nadamo, osim tragicnim slucajevima….

    12
    13
    Odgovori
  8. Evo ga ni usto iz kreveta nije ovom glodarskom klubu ponovo sudija smeta (a tek je prvo kolo)jer nije bi na njihovoj strani odavno se zna da glodari bez pomoći sudija pobijediti nikog ne mogu pa su ponovo krenuli sa nekakvim saopstenjima,sad im ni var ne valja a kleli su se u njega i hvalili kako su oni bili prvi zagovornici vara,,

    16
    14
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter