0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BAHAR NAJAVIO SCENARIO ‘FIORENTINA’ PRED MEČ SA VOJVODINOM: ‘Nadam se da ćemo navijače opet videti u velikom broju!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.23 u 14:10

Izraelac optimističan.

Nakon odličnih partija na pripremama u Rusiji i na Zlatiboru gde su položili sve ispite i atomskog fudbala protiv Fiorentine koju samleli 5:0, ‘crveno-beli’ kreću u pohod na odbranu titule. Fubaleri Crvene zvezde će u prvom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije odmeriti snage sa Vojvodinom sutra od 20 časova.

Trener tima iz Ljutice Bogdana je pred sutrašnji duel najavio istu igru kao protiv Italijana.

-Veoma sam uzbuđen što je ispred nas prva zvanična utakmica, prva u sezoni u ligi. Naravno čekamo da vidimo navijače opet u velikom broju. Njima mogu obećati samo jedno – da ono što smo prikazali na prošloj utakmici, i pritom ne mislim na igru, na fudbal, već na strast, želju, borbu, to ćemo prikazati ponovo. I nadam se da ćemo navijače opet videti u velikom broju. – naveo je on.

Dodao je da želi da budu u najboljoj formi uvek.

-Želim da budemo u najboljoj formi uvek, naravno želimo da budemo na vrhuncu kada krene Liga šampiona. Imali smo dobre pripreme, u dobroj smo formi, biće to još bolje sa protokom vremena i rada. Očekujem najvišu formu na startu Lige šampiona. – nastavio je.

Dotakao se i sutrašnjeg protivnika.

-Pre svega, naravno da smo gledali, ne samo poslednju utakmicu, nego poseldnje utakmice. Vojvodina je dobar tim. Ostvarili su dobar rezultat na Kipru i mogu proći dalje ako odigraju dobro u revanšu. Svestan sam da će se i oni braniti na našem terenu, biće nam potrebno dvadesetak minuta da dođemo do gola, biće potrebno probiti i taj bunker ali imam dovoljno pametne i sposobne igrače koji to mogu rešiti. – govorio je Izraelac.

Pričao je i igračkom kadru.

-Rekao sam već, pričao sam o tome – zadovoljan sam onim što imam sada na raspolaganju, a ako budem imao još neku želju obratiću se gospodinu Terziću. – jasan je Bahar.

Pored dobrih strana uvideo je i loše strane protiv Fiorentine.

-Naravno, bilo je i nekih loših strana u toj utakmici iako je pobeda bila izuzetno ubedljiva. Mogla je, ipak, biti i ubedljivija. Još se upoznajem sa ekipom, i oni sa mnom pa očekujem da će sve to bolje izgledati iz meča u meč. – kazao je.

Protiv tima iz Firence je nosio majicu sa natpisom ‘Tokio’ pa se povezivalo sa Zvezdinim uspehom iz 1991. godine, a on to nije želeo da otkriva.

-Ne mogu to da kažem, moraćemo da sačekamo da dam odgovor na to pitanje.

Nedavno je kao novo pojačanje stigao i Uroš Kabić, a izraelski stručnjak je rekao da je pričao sa njim.

-Da, pričao sam sa njim nekih pola sata juče, ali ne o utakmici sa Vojvodinom već o njemu i njegovim kvalitetima. Video sam da zaista dobro govori engleski. Naravno, odličan je igrač, talentovan, zato smo ga i angažovali. Pred njim je velika budućnost, naravno ako bude radio na njoj. – istakao je on.

Prokomentarisao je i igre Mirka Ivanića.

-Drago mi je da se Ivanić vratio u život. Kad sam pričao sa njim na početku osetio sam da je uznemiren, međutim sada deluje srećno. Usmerili smo ga da radi ono što treba i drago mi je što prati instrukcije i što ide duboko, agresivno, asistira i daje golove. – zaključio je Bahar.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter