0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDINA DECA KUPILA ‘PREMIUM’ SEZONSKE ULAZNICE: Pozivaju navijače da isto to urade!

Objavljeno: 28.07.23 u 18:30

Ako se po jutru dan poznaje, ‘crveno-beli’ će imati sezonu iz snova.

Fudbaleri Crvene zvezde su na pipremnim utakmicama odigrali fantastično i položili sve ispite na Zlatiboru i u Rusiji. Nakon toga usledio je na papiru najteži protivnik, a to je Fiorentina, koju je tim iz Ljutice Bogdana samleo rezultatom 5:0.

Zvezda igra atomski fudbal, a nema sumnje da će ovo biti sezona afirmacije ‘Zvezdine dece’ koja su danas posetila Servis za članstvo, i kupila ‘Premium’ sezonske ulaznice te pozvala navijače da to isto učine.

Nakon jutarnjeg treninga, Vladmiri Lučić, Nikola Mituljikić, Stefan Leković i Jovan Šljivić uputili su se kad Servisu za članstvo i izazvali pravu pomamu među zvezdašima koji su se tu zatekli  i iskoristili da se fotografišu sa mladim talnetima. Naime, kvintet crveno-bele dece je odlučio da kupi ‘Premium’ sezonske ulaznice.

Ovim gestom su odučili da podrže klub pred početak nove sezone, a ujedno i da pozove navijače da i oni njihovim stopama krenu i učine isto.

Svi su uzbuđeni zbog toga kako Zvezda igra, mislim da nas čeka fantastična sezona. – poručio je Lučić.

NIje to mala stvar postići pret golova protiv Fiorentine za 19 minuta, bukvalno smo celu utakmicu dominirali. – istakao je Mituljikić.

Potom se oglasio i Leković.

Poseban je osećaj igrati pred 36 hiljada ljudi na Marakani, teško je rečima opisati koliko nam navijače znače. – naveo je on.

Onda je Šljivić pozvao sve da kupe ‘Premium’ sezonske karte.

Odlučili smo da kupmo ‘Premium’ sezonske ulaznice, a pozvao bih i navijače da učine isto, jer imaju šta da vide od Zvezde.- rekao je.

‘Premium’ sezonska ulaznica podrazumeva sva domaća takmičenja i paket karata za grupnu fazu Lige šampiona i cene su sledeće.

Sever:

Nova 15.500 dinara

Stara 10.500 dinara.

ISTOK:

Nova 26.000 dinara

Stara 17.000 dinara.

ZAPAD:

Nova 31.000 dinara

Stara 20.500 dinara

TRIBINA SINIŠA MIHAJLOVIĆ:

Nova 76.000 dinara

Stara 34.000 dinara.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter