0
Fudbal

goalkeeper Zoran Popovic Krpic Miljan Ado Edmund Uros Milovanovic Jovan MijatovicCrvena Zvezda - TSC, prijateljska, pripremna utakmica 22.7.2023. Beograd, Srbija foto: David Damnjanovic/STARSPORT

FIORENTINA FAVORIT PROTIV ZVEZDE: Ovo su kvote za večerašnju prijateljsku utakmicu!

Objavljeno: 26.07.23 u 14:34

Evo šta kažu kladionice.

Večeras od 20 časova svi očekuju spektakl na stadionu ‘Rajko Mitić’ gde će fudbaleri Crvene zvezde i Fiorentine odigrati prijateljsku utakmicu. Interesovanje za ovaj meč je ogromno, budući da je prodat veliki broj karata, što garantuje odličnu atmosferu.

Što se tiče favorita na ovoj utakmici, uvek je teško prognozirati pripremne duele. Ipak, naš beting partner efbet, objavio je kvote, po kojima se može zaključiti da je italijanski tim favorit, jer je ponuđen koeficijent 2.25 na njihov trijumf.

Sa druge strane, kvota na slavlje Zvezde je 3.30, a na nerešeno 3.65. Na sajtu efbet, možete pogledati i ostale igre vezane za ovu, ali i za sve utakmice iz svih sportova.

Ovaj meč će biti prenošen na kanalima Arena Sport Premium 1 i RTS 1, pa će svi ljubitelji fudbala moći da prate ovaj zanimljiv susret.

Kako ocenjujete dosadašnji rad Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
8
9
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter