0
Domaći fudbal

Fudbal Season 2019-2020-General overview of FK Crvena Zvezda football stadium Rajko Mitic-An aerial view-Ilustracija Illustration Beograd, 23.03.2020. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto©

‘CRVENO-BELI’ BLIZU NOVOG POJAČANJA: Defanzivac na pragu Ljutice Bogdana!

Objavljeno: 26.07.23 u 09:55

Prave odličan tim.

Od dolaska Baraka Bahara na kormilo Crvene zvezde, taj tim je pokazao izuzetan kvalitet, prezišavši sve dosadašnje prepreke. Večeras sledi ono pravo, generalna proba protiv Fiorentina na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 20 časova.  U ‘crveno-belom’ taboru se još uvek radi na sklapanju ekipe za narednu sezonu, a samim tim da se igra i Liga šampiona, potreban je i veći roster.

Ljutice Bogdana kao nova pojačanja stigli su Omri Glazer, Džan Filip Kraso, Piter Olijanka, Marko Stamenić, Edmundo Ado, a kao najnovije je čuveni Miloš Degenek koji je miljenik navijača. Međutim, tu se ne staje, a kako Telegraf saznaje na meti Zvezde je defanzivac Sočija, Vanja Drkušić.

On je reprezentativac Slovenije, a pre ruskog tima nastupao je Krku, Kršku i Herenven, a prošle sezone za Soči odigrao je 38 susreta i bio precizan dva puta. On bi u Zvezdu došao na pozajmicu sa pravom otkupa.

10
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter