0
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda pocetak priprema za prolecni deo Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on January 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘IMALI SMO PONUDU OD 5 MILIONA EVRA – ODBILI SMO ZBOG LIGE ŠAMPIONA’: Terzić otkrio koji igrač je bio blizu da napusti Ljutice Bogdana!

Objavljeno: 25.07.23 u 19:25

Procvetao je od dolaska izraelskog trenera na klupu ‘crveno-belih’.

Crvena zvezda se ozbiljno pojačala ovog leta, a svoj roster je ‘oslobodila’ od igrača za koje Barak Bahar smatra da mu nisu potrebni. Ipak, u emisiji ‘Oko’ na RTS-u, Zvezdan Terzić otkrio je da je bilo ozbiljnih ponuda za neke igrače, koji su vrlo bitni u sadašnjem sistemu ‘crveno-belih’.

Mirko Ivanic Crvena Zvezda – Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘Igrač Zvezde, 30 godina, dobio je ponudu iz Saudijske Arabije od 5 miliona evra. Finansijski direktor je rekao ‘ne smemo da propustiko tu priliku’, a sportski direktor je rekao ‘ne može, treba nam za Ligu šampiona’. Često smo u raskoraku, to je normalno u svakom ozbiljnom klubu, zato svakodnevno razgovaramo i donosimo prave odluke.’ – rekao je Zvezdan Terzić.

Nije bilo teško povezati da govori o vezisti Mirku Ivaniću, koji zaista igra sjajno tokom čitavih priprema.

19
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter