0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

EMBAPE BLIZU RASTANKA SA PSŽ-OM: Saudijci poslali astronomsku ponudu!

Objavljeno: 22.07.23 u 15:30

Da li će mladi Francuz konačno otići iz ‘grada svetlosti’?

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kilijan Embape je na pragu odlaska iz Pari Sen Žermena. Već nekoliko godina unazad ovaj francuski igrač je na korak od napuštanja ‘Parka Prinčeva’ i prelaska u Real Madrid, koji ga svim silama želi dovesti. Bio blizu prestonice Španije 2021. godien, ali je tada produžio ugovor sa Parižanima do 2024. godine.

Sada je u sukobu sa čelnicima kluba, jer se nije izjasnio oko produžetka saradnje, a takođe nije pozvan na turneju koju će igrači PSŽ-a imati u Japanu. Poručeno mu je da ne računaju na njega, a Real Madrid Liverpul su spremni da plate 200 miliona za njegove usluge, ali takođe se još jedan klub uključio u borbu.

Saudijski Al Hilal za koji su potpisali i Mitorvić Sergej Milinković-Savić poslao je na adresu Parižana ponudu od blizu 200 miliona evra za ovog fudbalera. Plan ovog kluba je da Embape provede jednu sezonu na Bliskom Istoku, a nakon toga pojača redove Real Madrida. 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter